GAZZE DİRENİŞ GRUPLARINDAN SİYONİST İSRAİL'E UYARI

Filistinli direniş grupları, Kudüs’ün Kılıcı Savaşı’nda Kudüs ve Batı Şeria sakinlerini savunan direnişin sözüne bağlı kalacağını ve kendisine güvenenleri yüzüstü bırakmayacağını açıkladı. 

Görüntülenme: 1684 Tarih: 02 Ağustos 2021 15:41
GAZZE DİRENİŞ GRUPLARINDAN SİYONİST İSRAİL'E UYARI

Direniş grupları, bugün konuyla ilgili yayınladıkları ortak bildiride, işgalcilerin Kudüs kenti ve Şeyh Cerrah Mahallesi sakinlerine yönelik ihlallerinin artış gösterdiğini ve tehcir tehdidiyle karşı karşıya olanlara yönelik düşmanlığının arttığını söyledi.
 

İşgalcilerin cinayetlerinin hiç durmadığını ve son günlerde Batı Şeria’da dört Filistinlinin şehit olduğunu ifade eden direniş grupları, Batı Şeria ve Kudüs sakinlerine desteklerinin tam olduğunu bildirdi.
 

Direniş grupları, Batı Şeria ve Kudüs’te yaşayan Filistinlilere seslenerek işgal güçleriyle temas noktalarında direniş ateşinin daima yanık kalmasını sağlamalarını ve Siyonist gaspçıların ayakları altındaki toprağı ateşe vermelerini istedi.
 

Bildiride, bölgede direnişe düşmanlık ilan ederek, emperyalistlere bel bağlayarak ya da hükümetlerin değişmesini umarak Filistin halkının gasp edilen haklarının geri alınabileceği düşüncesinin serap olduğu, Amerika’nın geçmişte olduğu gibi bugün de işgal rejiminin en büyük savunucusu olduğu belirtildi.
 

Direniş grupları, Kudüs’te ve Batı Şeria’da işgale karşı direnerek büyük bir kahramanlık örneği sergileyenlere selamlarını gönderdi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar