SİYONİST ASKERLER KUDÜS'TE BİR BABA VE İKİ OĞLUNU ESİR ALDI

İsrail işgal güçleri, bu sabah Mescidi Aksa'nın kapılarından biri olan Silsile Kapısı'nda Filistinli baba ve iki oğluna saldırıp darp ettikten sonra tutukladı. 

Görüntülenme: 1325 Tarih: 26 Haziran 2021 12:33
SİYONİST ASKERLER KUDÜS'TE BİR BABA VE İKİ OĞLUNU ESİR ALDI

Kudüs’teki yerel kaynakların ifadelerine göre, işgal güçleri, Kudüs İslami Vakıflar İdaresi çalışanı Hamis Şehade ve iki oğlunu darp ettikten sonra tutuklayarak bilinmeyen bir yere götürdü.

Diğer taraftan İsrail terör çetesi, dün geceden bu yana Batı Şeria’nın farklı bölgelerinde geniş çaplı baskın ve tutuklama operasyonları gerçekleştirdi.

Yerel kaynaklar işgal güçlerinin Cenin ve Nablus’taki Filistinlilerin evlerine baskınlar düzenlediğini ve yaptığı aramanın ardından 2 genci tutukladığını belirtti.

İnsan hakları verilerine göre, sadece geçtiğimiz haftadan bu yana işgal güçleri, Batı Şeria'ya düzenlediği 150 baskında 14'ü çocuk ve 3'ü kadın 140 sivili tutukladı.

İşgal altındaki Batı Şeria’da gece gündüz demeden evlere baskın düzenleyen İsrail işgal güçleri, ileri sürdüğü keyfi bahanelerle aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu herkesi tutukluyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar