İŞGALCİ İSRAİL GAZZE'YE SALDIRDI

Filistin medyası, terör rejimi İsrail'in dün gece Gazze Şeridi'nin kuzeyini insansız uçaklarla hedef aldığını bildirdi. 

Görüntülenme: 1470 Tarih: 18 Haziran 2021 19:50
İŞGALCİ İSRAİL GAZZE'YE SALDIRDI

İRNA'nın haberine göre, insansız hava araçları, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahya'nın  doğusunda direniş güçlerine ait bir üssü hedef aldılar.

Filistin medyasına göre, bölgeye birkaç saat önce ikinci kez saldırı düzenlendi.

Filistin medyası daha önce Gazze Şeridi'nin kuzeyinde bir patlama sesinin olduğunu bildirmişti. 

Filistin medyası, saldırılarda meydana gelen ölü ve yaralı sayısı yada hasar konusunda bilgi vermedi.

Bu arada El Aksa kanalı, Filistin direnişinin Gazze şehrinin batısında İsrail ordusuna ait bir insansız hava aracını düşürdüğünü bildirdi.

Bu arada Hamas sözcüsü Fevzi Berhum düzenlediği basın toplantısında, dün gece Gazze Şeridi'ndeki direniş mevzilerine yönelik hava saldırılarına atıfta bulunarak, saldırıların terör rejiminin yeni hükümetinin Siyonist ordunun moralini yükseltmeyi amaçladığının bir göstergesi olduğunu söyledi.

Fevzi Berhum, Siyonist rejimin yeni hükümetinin, Kudüs Kılıcı savaşında Filistin halkının direnişi karşısında asker ve komutanlarının yok olan moralini yükseltmek için bu tür saldırılar gerçekleştirdiğini vurguladı.

Berhum, işgalci rejimin Filistin halkına karşı herhangi bir aptallığı durumunda, Kassam Tugayları da dahil olmak üzere direniş gruplarının Filistinlileri ve İslam'ın kutsallıklarını güçlü bir şekilde savunacaklarını  söyledi. 

Parstoday

Yorumlar