DEMİR KUBBEYİ HANGİ FÜZE KEVGİRE ÇEVİRDİ?

Nuceba İslami Direniş Hareketi sözcüsü Mühendis Nasr el-Şemmari, Fars Haber Ajansı'na verdiği demeçte şu açıklamada bulundu: "Siyonist rejimin gerilemesi, İslam Ümmetinin yanı sıra siyonistlerin kendilerinin de fark ettiği bir inanış haline geldi." 

Görüntülenme: 1686 Tarih: 17 Mayıs 2021 03:43
DEMİR KUBBEYİ HANGİ FÜZE KEVGİRE ÇEVİRDİ?

Nuceba İslami Direniş Hareketi sözcüsü Mühendis Nasr el-Şemmari'nin yaptığı açıklamanın satır başları şöyle:

"Siyonist rejimin çökmesinin en önemli işaretlerinden biri, bu rejimin şüphesiz yok edileceğine inanan tüm Müslümanların zihni ve yürekten inancıdır. Bu, Siyonistlerin kendi rejimlerinin yok edilebileceğine dair içten bir inançtır."

"Bugün Filistin direnişi sahaya büyük, önemli ve etkili bir aktör olarak girdiğini kanıtladı. Düşmanların kalplerinde panik yarattığı ve düşmanın tüm askeri cephaneliklerini ve kötülüklerini etkisiz hale getirdi."

"Bugün Filistin, direnişin fırlattığı "Süleymani" füzeleriyle uyuyup uyanıyor. Bu füzeler işgal altındaki tüm bölgelere ulaşıyor ve düşman bir çıkış yolu bulamıyor; çünkü Demir Kubbe ona bir fayda sağlamadı ve Gazze'ye kara saldırısı konusunda da bir sonuca varamadılar."

"Direniş ekseninin lideri ve büyük şehidi "Hacı Kasım Süleymani" silah göndererek, tecrübe ve askeri eğitimlerini aktararak bu motivasyonu güçlendirdi. Geçmişte kendini taşlarla savunan Filistin direnişi, artık işgal ettiği tüm bölgeleri füzelerle hedef alabilecek noktaya geldi. İsrail rejimini korkutuyor ve tüm tehditlerini yok ediyorlar."

"Irak halkı, Filistin meselesine ve Filistin halkına yönelik baskıya en çok destek veren milletler arasında yer alıyor."

"Iraklılar uzlaşmayı, teslim olmayı ve Müslüman düşüncenin Yahudileştirilmesini reddediyorlar ve Filistin'i silah ve tecrübe aktarımından, doğrudan sahadaki varlığa kadar tüm güçleriyle desteklemeye hazırlar."

"Biz şu anlarda siyonist rejimin sonunun başlangıcına tanık oluyoruz. Ayrıca bölgedeki Amerikan hegemonyasının ve düşüşünün işaretlerini de görüyoruz."

rasthaber

Yorumlar