FİLİSTİN DİRENİŞİNİN YENİ SÜRPRİZLERİ VAR

Filistin Direniş kaynakları, Siyonist rejimin, direnişin onlara misilleme olarak yeteneklerini gösterebilmesi için medya araçlarını kullanarak sözde başarılarını büyütme çabalarını yakın zamanda artırdığını bildirdiler. 

Görüntülenme: 1558 Tarih: 26 Şubat 2021 05:14
FİLİSTİN DİRENİŞİNİN YENİ SÜRPRİZLERİ VAR

Filistin direnişinin kaynakları bugün el-Ahbar'a yaptıkları açıklamada, Siyonist rejimin son zamanlarda Filistin direnişi deniz kuvvetlerini medya oyunlarıyla  tuzağa düşürmeye dair çabalarını hızlandırdığını ama direniş güçlerinin asla düşmanın bu oyunlarına gelmeyeceğini bildirdiler.

Filistin direnişi kaynakları, yaygara çıkardıkları ve büyütmeye çalıştıkları işgalcilerin amacının, düşmanın siyasi amaçlarla kasıtlı olarak abartmaya çalıştığı Deniz Direnişi birimini denizde test etmek olduğunu vurguladılar.

El-Ahbar, iki hafta öncesinden beri işgalcilerin Filistin direniş donanmasına daha fazla odaklanarak, Gazze Şeridi'ne bağlı sahil bölgesi boyunca yeni sensörler ve izleme cihazları kurduklarını ve Mısır sınırındaki operasyonları izlediklerini bildirdi. 

Filistinli direniş kaynakları, direniş güçlerinin söz konusu tüm engelleri aşma ve Gazze Şeridi'ne her türlü malzeme ve teçhizatı getirme kabiliyetine sahip olduğunu ve direnişin gelecekteki olası savaşları ve askeri ve siyasi direnişiyle ilgili verilere dayanarak sürprizlerinin de zamanla ortaya çıkacağını bildirdiler.

Parstoday

Yorumlar