TERÖRİST İSRAİL ORDUSU GAZZE SINIRINDA TATBİKAT BAŞLATTI

Siyonistlere ait Yediot Aharanoot gazetesinin internet sitesinin yayınladığı habere göre İsrail işgal ordusu bugün (22 Kasım Pazar) sabah saatlerinden itibaren Gazze çevresindeki yahudi yerleşim merkezlerinde geniş çaplı bir askeri tatbikat başlattı.  

Görüntülenme: 1877 Tarih: 22 Kasım 2020 12:31
TERÖRİST İSRAİL ORDUSU GAZZE SINIRINDA TATBİKAT BAŞLATTI

Haberde tatbikatta Gazze bölgesine geniş çaplı saldırı senaryolarına göre askeri etkinlikler düzenlendiği ve tatbikatın önümüzdeki çarşamba gününe kadar devam edeceği belirtildi. 

Haberde tatbikatın Genelkurmay Başkanlığı birliğine yönelik saldırılara karşı çok yönlü savunma eğitimleri ve tüm birimlerin işbirliği ile ani durumlara karşı gerçekleştirilecek askeri faaliyetler üzerine eğitim çalışmaları yapıldığı ifade edildi. 

Haberde tatbikat esnasında patlamaların ve hava güçlerinin seslerinin çevreden duyulacağına dikkat çekilerek askerlerin savaş hazırlıklarının daha da iyileştirilmesi için eğitim çalışmaları yapılmasının amaçlandığı dile getirildi. 

Siyonist işgal rejimi Gazze'ye yönelik ablukanın başlatıldığı 2006 yılından bu yana geçen 14 yıl içinde bölgeye geniş çaplı üç büyük saldırı gerçekleştirdi. İnsanların gece kendilerini güven ve huzur içinde hissetmelerini engellemek ve bölgeye sürekli korku salmak amacıyla gecelik saldırılarını ise sık sık gerçekleştiriyor. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar