FİLİSTİNLİ GRUPLAR ABD SEÇİM SONUÇLARINA NASIL BAKIYOR?

Filistinli gruplar, ABD'de Jeo Biden'in iktidara gelmesiyle bu ülkenin Filistin meselesine yönelik yaklaşımında bir değişiklik olmayacağını deklare ettiler. 

Görüntülenme: 1724 Tarih: 08 Kasım 2020 16:04
FİLİSTİNLİ GRUPLAR ABD SEÇİM SONUÇLARINA NASIL BAKIYOR?

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi bugün yaptığı açıklamada, ABD'nin yeni başkanı Jeo Biden'in girişimlerinin önceki Demokrat hükümetlerin Siyonizm'e destek yaklaşımlarının devamı niteliğinde olduğunu belirterek, ABD'nin yeni hükümetinin İsrail ile müzakerelere dönülmesi için her türlü kandırıcı vaadi konusunda uyarıda bulundu.

Filistin Mücahitler Hareketi de, Trump ve Biden'in her ikisinin Siyonist rejimin menfaatlerine hizmet ettiğine temasla, ABD yönetimlerinin birbirinin politikalarını takip ettiğini kaydetti.

Filistin Ulusal Girişim Hareketi Genel Sekreteri Mustafa el Bergusi de, Trump'ı ABD'nin en kötü başkanı olarak niteleyerek, Trump'ın Filistin milletine yönelik büyük cinayetler işlediğini vurguladı.

Bundan önce de Hamas lideri İsmail Heniyye, eski lideri Halid Meşal, Halk Direniş Komiteleri ve bazı Filistinli yetkililer, Biden'in Filistin'e yönelik politikasının önceki başkanların politikalarının devamı niteliğinde olacağını bildirmişlerdi.

parstoday

Yorumlar