CANSUYU DERNEĞİ GAZZELİ YETİM GENÇLERİN EVLİLİK MASRAFLARINA DESTEK OLMAK İÇİN BİR KAMPANYA BAŞLATTI (VİDEO)

CANSUYU Derneği Gazze'ye yönelik yeni bir kampanya başlattı. GAZZE DÜĞÜN PAKETİ projesi adı altında evlenme niyetinde olup maddi imkanı olmayan FİLİSTİNLİ YETİM gençlerimize ev kurmak için destek verilecektir. Bir düğün paketi 3.000$ dır. 

Görüntülenme: 2678 Tarih: 13 Ekim 2020 17:59
CANSUYU DERNEĞİ GAZZELİ YETİM GENÇLERİN EVLİLİK MASRAFLARINA DESTEK OLMAK İÇİN BİR KAMPANYA BAŞLATTI (VİDEO)

CANSUYU Derneği  Gazze'ye yönelik yeni bir kampanya başlattı. GAZZE DÜĞÜN PAKETİ projesi adı altında evlenme niyetinde olup maddi imkanı olmayan FİLİSTİNLİ YETİM gençlerimize ev kurmak için destek verilecektir. Bir düğün paketi 3.000$ dır.

Cansuyu Derneği Gazze’de yetim gençlerin yüzünü güldürdü.

Nerede bir acı nerede bir muhtaçlık varsa orada olmayı kendisine amaç edinen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 23 koldan oluşan faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Bu faaliyetlerin en önemlilerinden birisi olan ‘Yetim Projesi’ ile dünya üzerinde binlerce yetimin aylık masraflarını karşılayan dernek, yaşamını tek başına idame ettiremeyecek yetimlere kendi ayakları üzerinde duracak yeterliliğe ulaşıncaya kadar maddi ve manevi katkıda bulunuyor.

Cansuyu Derneği sadece yetim çocuklara sahip çıkmakla kalmıyor, yetim gençlerin de yüzlerini güldürmeye gayret ediyor. Yetim Projesi faaliyetleri kapsamında son olarak abluka altındaki Gazze’de yetim bir çiftin düğünlerini gerçekleştiren Cansuyu, yuva kurmalarına vesile oldu. Hayırsever bağışçıların desteği ile gerçekleştirilen bu organizasyonda kimsesi olmayan yetim çiftin ev eşyasından düğün öncesi hazırlıklarına kadar birçok ihtiyacını karşılayan Cansuyu ekipleri, gençlerin yüzünün gülmesine vesile oldu.  

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cansuyu Derneği Dış İlişkiler Koordinatörü Mesut Ceylan şunları söyledi: “ Yetim projesi Cansuyu Derneğimizin üzerinde durduğu en hassas konuların başında geliyor. Hayırsever sponsorlarımızın desteği ile binlerce yetim kardeşimizin aylık ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu projemiz kapsamında Konya temsilciliğimizin ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla Gazze’de yetim bir çiftimizin düğününü gerçekleştirdik, onlara düğün ve ev eşyalarını tedarik ederken yüzlerindeki mutluluğa şahit olduk. Emeği ve katkısı geçen herkesten Allah razı olsun.”

Yorumlar