ORTAK OPERASYON ODASININ YENİDEN FAALİYETE GEÇMESİ KORSAN İSRAİL'İ NEDEN ENDİŞELENDİRİYOR?

 

Görüntülenme: 2610 Tarih: 22 Ağustos 2020 17:47
ORTAK OPERASYON ODASININ YENİDEN FAALİYETE GEÇMESİ KORSAN İSRAİL'İ NEDEN ENDİŞELENDİRİYOR?

Korsan İsrail, "Filistinli Grupların Askeri Kanatlarının Ortak Operasyon Odası"nın tekrar harekete geçmesinden korkuyor.
Eğer önümüzdeki saatlerde Gazze'deki güvenlik sorunu kontrol altına alınmaz ve hızlı bir arabuluculuk ile özel istişareler yapılmazsa, israil oldukça kötü şartlarla karşılaşacaktır. 
Qodsna'nın haberine göre, Siyonist araştırmacı Şemrit Mair şöyle yazdı: "Filistinli Grupların Askeri Kanatlarının Ortak Operasyon Odası"nın Gazze'de tekrar faaliyetlerine devam etmesi, İsrail için olumsuzluk göstergesidir.
Araştırmacı ayrıca "Operasyon Odası" tarafından Tel Aviv'e gönderilen yeni ve tehditvari mesajlara da değinerek şunları vurguladı: İsrail'de hiç kimse "Filistinli Grupların Askeri Kanatlarının Ortak Operasyon Odası"nın tekrar faaliyete geçmesinden hoşnut değil.
Eğer önümüzdeki saatlerde Gazze'deki güvenlik sorunu kontrol altına alınmaz ve hızlı bir arabuluculuk ile özel istişareler yapılmazsa, İsrail oldukça kötü şartlarla karşılaşacaktır. 
Filistinli Direniş Grupların Askeri Kanatlarının Ortak Operasyon Odası, son olarak şu  bildiriyi yayınladı: Biz, İsrail'in, Filistin halkının Gazze'ye yönelik ablukasını sürdürmesine izin vermiyor ve bu abluka siyasetine muhalefet için yapılan her türlü girişimi de Gazze halkının hakkı olarak kabul ediyoruz. 
Bildirinin devamında ise şuna vurgu yapıldı: Filistin Direniş Grupları, İsrail'in, ateş balonlarının atılması bahanesiyle, direnişe ait hedefleri bombalamasını kabul etmiyor. Direniş, siyonist düşmanın her saldırısına cevap vermiştir ve verecektir de...
kudusgunu.com

Yorumlar