SİYONİST GÜÇLER GAZZE SINIRINDAKİ GÜVENLİK NOKTALARINA SALDIRDI

 

Görüntülenme: 2199 Tarih: 24 Temmuz 2020 14:32
SİYONİST GÜÇLER GAZZE SINIRINDAKİ GÜVENLİK NOKTALARINA SALDIRDI

İsrail işgal güçleri bugün öğle saatlerinde Gazze Şeridi'nin güneyinde Han Yunus'un doğusunda Filistin direnişine ait bazı gözetleme noktalarına yönelik silahlı saldırı düzenledi. 
 
Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin edindiği bilgilere göre siyonist işgal güçleri Han Yunus'un doğusunda Filistin direnişine ait bazı gözetleme noktalarına silahlarla ateş etti. Ancak herhangi bir yaralanma olayı olmadı. 
 
Siyonist işgal güçleri Gazze Şeridi'ni muhafaza eden direnişçileri rahatsız etmek ve bu bölgenin topraklarında ziraatla uğraşan Filistinlileri korkutmak, arazilerine zarar vermek, onlar için sürekli can güvenliği endişesine yol açmak amacıyla sık sık üzerlerine saldırıyor, zaman zaman askeri araçlarıyla sınırı geçerek tarım arazilerini tahrip ediyor. 
 
Filistin'deki direniş gruplarının bu saldırılara tepki göstermesi ve çevredeki yahudi yerleşim merkezlerine füze atması durumunda ise işgal güçleri Gazze Şeridi'nin muhtelif bölgelerine hava saldırıları düzenliyor ve bu saldırılarında da çoğu zaman sivil hedefleri vuruyor. 
 
Gazze 14 yıldan fazla süredir işgalci siyonistler tarafından abluka altında tutuluyor.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar