KUDÜS VE BATI ŞERİA'DA TUTUKLAMA FURYASI

 

Görüntülenme: 2586 Tarih: 11 Haziran 2020 03:56
KUDÜS VE BATI ŞERİA'DA TUTUKLAMA FURYASI

Siyonist İsrail güçleri dün geceden bu yana Kudüs ve Batı Şeria’da aralarında küçük çocukların da olduğu 17 Filistinli vatandaşı farklı gerekçelerle tutukladı.
 
Filistin Esirler Kulübü, işgal güçlerinin Beytüllahim şehrinde, “55 yaşındaki Salim İsa Reşadiye, 30 yaşındaki oğlu Şahir, 16 yaşındaki Emir Murad Takatika, 16 yaşındaki Cibril Nesim Takatika, İsa Muhammed Heremi” adındaki Filistinlileri tutukladığını ifade etti.
 
Diğer yandan işgal güçleri Ramallah’ta, 20 yaşındaki Abdülkerim Ebu Şaviş ile Muhammed Ramazan’ı ve kardeşi Muhammed Ahmed’i; Kalkilya’da ise 26 yaşındaki Zekeriya Şubeyta ile 20 yaşındaki Ahmed Halid’i tutukladı. 
 
Filistin Esirler Kulübü, işgal güçlerinin Kudüs'ün kuzeydoğusunda yer alan el-İseviyye beldesinde 6 Filistinli genci farklı gerekçelerle tutukladığını açıkladı. 
 
İşgal güçleri son olarak el-Halil’de askeri kontrol noktasından geçerken tutukladığı Zayid Hudeyrat ile birlikte dün geceden bu yana 17 Filistinli vatandaşı tutuklayarak operasyonuna devam etti.
 
Siyonist İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs’te Filistinlilere yönelik günlük gerçekleştirdiği tutuklama operasyonlarını sürdürüyor.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar