TÜM DÜNYADA KUDÜS GÜNÜ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

 

Görüntülenme: 2362 Tarih: 13 Mayıs 2020 14:41
TÜM DÜNYADA KUDÜS GÜNÜ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Dünya halkı, Dünya Kudüs gününde Amerika başkanı Donald Trump'ın sözde Yüzyıl'ın Anlaşması planına karşı öfke ve nefretini dile getirecektir.

Dünya halkı her zaman olduğu gibi yine de Filsitin halkıyla dayanışmasını bildirecektir. İran İslam Cumhuriyeti Kurucusu rahmetli İmam Humeyni, Filistin halkına destek vermek amacıyla Ramazan ayının son Cuma gününü Dünya Kudüs günü olarak adlandırmıştır.

Amerika başkanı Trump Ocak 2020 tarihinde Şom Yüzyıl'ın anlaşmasınını tanıtırken, bu anlaşmanın Batı aSya'da barışa yol açacağını iddia etti.

Bu şom plan, dünya genelinde çeşitli ülkeler tarafından kınanmıştır. Söz konusu plan Siyonist rejimin Filistin topraklarında işgalciliğini sürdürmesine zemin hazırlamaktadır.

Bu sene dünya genelinde Koronavirüsle mücadeleler devam ederken, aynı zamanda dünya halkı Kudüs gününde Amerika başkanı Trump'ın söz konusu şom planına karşı nefret ve öfkesini bildirecektir.

Dünya halkı bir kez daha Filistin halıyla dayanışmasını haykıracaktır.

 

İran İslam Cumhuriyeti Kurucusu rahmetli İmam Humeyni, Filistin halkına destek vermek amacıyla Ramazan ayının son Cuma gününü Dünya Kudüs günü olarak adlandırmıştır.

parstoday

Yorumlar