SİYONİST GÜÇLER KUDÜSLÜ İKİ ESİR BABASINI YARALADI

 

Görüntülenme: 2395 Tarih: 04 Mart 2020 14:15
SİYONİST GÜÇLER KUDÜSLÜ İKİ ESİR BABASINI YARALADI

İsrail işgal güçleri iki esir babası Kudüslü Cevdet Ebu Sinine'nin Silvan beldesinin Re'su'l-Amud mahallesinde bulunan evine baskın düzenledi ve kendisini şiddetli bir şekilde darp ederek birkaç yerinden yaraladıktan sonra gözaltına aldılar.
 
Esir edilen Ebu Sinine'nin eşi Zuhur kocasının başında ve yüzünde büyük çapta yaralanma olduğunu belirtti.
 
Eşi, kocasının bakkala alışverişe gittiği sırada evlerine büyük bir polis gücü tarafından baskın düzenlenmesiyle ve kendilerine büyük şiddet uygulamalarıyla şaşkına döndüklerini ifade etti.
 
Eşi, güvenlik güçlerinin kendisini, kocası bakkaldan dönünceye kadar evin bir odasına kapattıklarını ve orada beklettiklerini kocası gelince de ona şiddetli bir şekilde saldırdıklarını belirtti. Kocasının daha sonra El-Meskubiye sorgulama merkezine götürüldüğünü söyledi.
 
Eşi, güvenlik güçlerinin kendisine de saldırdıklarını belirterek bu yüzden vücudunun değişik yerlerinde ağrılar hissettiğini dile getirdi.
 
Cevdet Ebu Sinine'nin küçük oğlu Malik Ebu Sinine iki haftadan beri işgal rejimi tarafından esir tutuluyor. Onun ağabeyi Enes Ebu Sinine ise beş yıllık hapis cezasıyla esaret altında tutuluyor.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar