SİYONİST GÜÇLERDEN ŞEHİT FİLİSTİNLİ GENCİN NAAŞINA İNSANLIK DIŞI MUAMELE (VİDEO)

 

Görüntülenme: 2445 Tarih: 23 Şubat 2020 14:45
SİYONİST GÜÇLERDEN ŞEHİT FİLİSTİNLİ GENCİN NAAŞINA İNSANLIK DIŞI MUAMELE (VİDEO)

İşgal güçleri, bugün sabah saatlerinde Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinin doğu kısmında, Yeni Abasan beldesinde bir grup genci hedef alan bombardıman düzenleyerek bir genci şehit etti. Olayın ardından işgal güçlerinin buldozerle kaldırmaya çalıştıkları bir şehidin cesedine insanlık dışı muamele yaptıkları görüntülendi.
 
Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, bir İsrail askeri buldozerinin Gazze sınırını geçerek, bir grup gencin kurtarmaya çalıştığı Filistinli bir şehidin cesedine doğru ilerlediğini ve bu sırada işgal güçlerinin, cesedi kurtarmaya çalışan gençlere ağır silahlarla ateş açarak iki kişinin yaralanmasına neden olduğunu belirtti.
 
Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, askeri buldozerin kesici kepçesiyle şehidin vücuduna saldırdığını, ardından Gazze sınırı dışına doğru hareket etmeden önce kepçenin ucunda, cesedi kafasından sarkıtarak insanlık dışı görüntüler ortaya çıkardığını ifade etti.
 
İsrail medya araçları ise, İsrail askerlerinin, sınırdaki güvenlik engeline yaklaşan ve patlayıcı bir cihaz yerleştirmeye çalışan iki genci tespit ettiklerini ve doğrudan onlara ateş açtıklarını belirtti.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar