SİYONİST REJİM GAZZE'DE DİRENİŞİN HEDEFLERİNE HAVA SALDIRISI DÜZENLEDİ

 

Görüntülenme: 2341 Tarih: 30 Kasım 2019 22:39
SİYONİST REJİM GAZZE'DE DİRENİŞİN HEDEFLERİNE HAVA SALDIRISI DÜZENLEDİ

İsrail işgal güçlerine ait uçaklar bugün sabahın erken saatlerinden itibaren yine Gazze'nin değişik mevzilerine hava saldırıları düzenlediler.
 
Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin verdiği bilgilere göre işgal güçleri insansız hava araçlarıyla ve savaş uçaklarıyla Hamas'ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Birlikleri'nin Beyti Lahiya'daki mevzilerine beş ayrı füze attılar.
 
İşgal uçaklarının ayrıca Beyti Lahiya'nın batısında değişik noktalara saldırı düzenledikleri belirtildi. Saldırılarda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığı bildirildi.
 
İşgal uçakları dün akşam saatlerinde de Gazze'nin kuzeyinde Filistin direnişinin bir gözetleme noktasına saldırı düzenlemişlerdi. Gazze'den hava saldırısı düzenlendiği iddiasıyla gerçekleştirdikleri bu saldırıda söz konusu gözetleme noktasına iki füze atmışlardı. Ancak dün akşamki saldırıda da herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığı belirtildi.
 
İşgal ordusu adına açıklama yapan bir kişi Gazze tarafından yahudi yerleşim merkezleri tarafına bir füze atıldığını, füzenin boş bir alana düştüğünü ve herhangi bir yerin isabet almadığını iddia etti.
 
Bu olayın dün Gazze'nin güneyindeki Han Yunus bölgesinde 16 yaşında bir Filistinli çocuğun işgalcilerin saldırısında şehit olmasından ve beş Filistinlinin de yaralanmasından sonra meydana geldiği ifade edildi.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar