TÜMGENERAL SEYYİD ABDURRAHİM MUSEVİ: AKSA TUFANI VE GERÇEK VAAT OPERASYONLARI GASPÇI İSRAİL'İN YOK OLUŞ SÜRECİNİ HIZLANDIRDI

İran İslam Cumhuriyeti Ordunsuun komutanı" Aksa Tufanı ve Gerçek Vaat operasyonları Siyonist Rejim'in yok oluşunu hızlandırdı, dünya yakında bu kanser tümöründen kurtulacaktır" dedi. 

Görüntülenme: 76 Tarih: 10 Mayıs 2024 00:12
TÜMGENERAL SEYYİD ABDURRAHİM MUSEVİ: AKSA TUFANI VE GERÇEK VAAT OPERASYONLARI GASPÇI İSRAİL'İN YOK OLUŞ SÜRECİNİ HIZLANDIRDI

Meşhed'de konuşan Ordu Komutanı  Tümgeneral Seyyed Abdurrahim Musevi, yaPtığı konuşmada "  Aksa Tufanı ve Gerçek Vaat Operasyonları çocuk katili gaspçı İsrail'in yok oluş sürecini hızlandırdı" vurgusunda bulundu.  

Tümgeneral Musevi " Dünya iki operasyonun öncesi ve sonrası olmak üzere ikiye bölündü.  Aksa Tufanı ve Gazze direnişi nasıl dünyayı yeni bir yöne sürüklediyse, Gerçek Vaat operasyonu da dünyada yeni bir stratejik hareket yarattı" dedi. 

İslam Cumhuriyeti Ordusu Komutanı şunları da söyledi: "Devrimin Yüce Lideri, İsrail'in önümüzdeki 25 yılı görmeyeceğini söyledi, Aksa Tufanı ve Gerçek Vaat operasyonlarının Siyonist rejimin yıkılmasını hızlandırdığını, dünyanın da bundan sonra bir önce bu kanserden kurtulacağını belirtmek istiyorum".

Tümgeneral Musevi, şunları dasöyledi: "Ordu, kanun çerçevesinde belirlenen misyonunu yerine getirmek için faaliyet gösteriyor, tehditleri izleyerek ve geleceğe yönelik çalışmalar yaparak her zaman gelecekteki tehditlere karşı kendini hazırlıyor."

tesnim

Yorumlar