ŞEYH NEBİL KAVUK'TAN KORSAN İSRAİL'E UYARI

Hizbullah Merkez Konseyi üyesi, "İsrail'in büyük bir sıkıntı içinde olduğunu, yenildiğini ve ezildiğini" belirterek, "tehditlerinin gücü değil, zayıflığı ifade ettiğini" söyledi. 

Görüntülenme: 116 Tarih: 21 Mart 2024 11:40
ŞEYH NEBİL KAVUK'TAN KORSAN İSRAİL'E UYARI

El-Meyadin’in bildirdiğine göre, bir anma programında konuşan Hizbullah Merkez Konseyi Üyesi Şeyh Nebil Kavuk, "İsrailli düşman Lübnan'ı tehdit ediyor ve Direniş’in gücünden ve sürprizlerinden korktuğu için titriyor." dedi.

Her saldırganlığa bir karşılık verileceğini, Lübnan’a ve halkına yönelik hiçbir saldırganlığın hesapsız ve cezasız kalmayacağını vurgulayan Kavuk, "tırmanmayı tırmanma, genişlemeyi genişleme takip eder." dedi.

Müzakereler konusunda ise "Direniş’in gözünün müzakere arenalarında değil, çatışma alanlarında olduğunu" belirtti.

Konuşmasında Yemen ve Irak'taki destek cephelerine de değinen Kavuk, bu cephelerin "Kiryat Şimona'dan Kızıldeniz'e ve Kızıldeniz'in ötesine kadar düşmanın güvenliğini ortadan kaldırdığını" söyledi.

Nebil Kavuk, Hizbullah’ın yetenekleri hakkında da şu bilgiyi verdi: "Lübnan'daki Direniş, Aksa Tufanı Operasyonu sonrasında askeri kabiliyetlerini nicelik ve nitelik olarak güçlendirmeyi başarmıştır ve bugün eskisinden daha güçlüdür."

YDH

Yorumlar