SEYYİD HASAN NASRALLAH'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR (VİDEO)

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, bu akşam mübarek Ramazan ayının başlaması münasebetiyle bir konuşma yaptı. Kudüs TV'den simültane tercüme ile canlı yayınlanan konuşmayı izlemek için 'Youtube'den izleyin' yazısının üzerine tıklayın. 

Görüntülenme: 157 Tarih: 13 Mart 2024 13:53
SEYYİD HASAN NASRALLAH'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR (VİDEO)

Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri, Gazze halkının desteğine vurgu yaparken, "Gazze halkını dualarla, askeri ve mali yardımlarla desteklemeliyiz" dedi.

İran Press'in haberine göre Seyyid Hasan Nasrallah, Çarşamba gecesi Beyrut'un güney banliyölerindeki Seyide Zeyneb (AS) kompleksinde şunları söyledi: Gazze'ye destek sadece askeri ve mali yardımla yapılmıyor, bu günlerde Gazze halkı için dua ediliyor.

Nasrallah ayrıca şunları kaydetti: "Siyonist rejimin Gazze halkına yönelik toplu katliamına tanık olduğumuz ve dünyanın sessizliğinin gölgesinde kaldığımız bu günlerde, Gazze halkına yardım için dua edin.

 Cihad, Şehitlik aşkında ve Filistinli gençlerin iradesinde iman-Kuran kültürünün tecelli ettiğini ifade eden Nasrallah, şöyle konuştu: "Gazze'ye yardım edenler, mübarek Ramazan ayı boyunca bölgede daha güçlü bir şekilde bulunacaktır.

Nasrallah, konuşmalarının sonunda  Ramazan Ayı münasebetiyle tüm Müslümanları tebrik etti.

parstoday

Yorumlar