ŞEYH NAİM KASIM: AKSA TUFANI SİYONİZMİN ÇÖKÜŞÜNÜN TEMELLERİNİ HAZIRLADI

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı, Aksa Tufanı’nın Siyonizmin çöküşünün temellerini hazırladığını vurgulayarak şunları söyledi: Sonunda direniş kazanacak ve bölgemiz İsrail'den kurtulacaktır. 

Görüntülenme: 235 Tarih: 18 Şubat 2024 19:13
ŞEYH NAİM KASIM: AKSA TUFANI SİYONİZMİN ÇÖKÜŞÜNÜN TEMELLERİNİ HAZIRLADI

Lübnan Hizbullahı Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, Siyonist düşmanla çeşitli cephelerde yüzleşme sürecinden bahsetti: İsrail'in Filistin ve diğer topraklardaki sömürüsüne, baskısına ve işgaline karşı silahlı direnişten başka çare yok ve bu direniş, dini esasları ve fedakarlığı da beraberinde getirdiğinde, Allah'ın izniyle kazanacaktır.

Şeyh Naim Kasım şunu vurguladı: Toprağı ve insanları hep birlikte özgürleştirmek istiyoruz ve bu kurtuluş, şehitlerin yıllardır verdiği fedakarlıkların meyvelerini topladığımızda gerçekleşecek ve sonunda Ortadoğu karşısında bağımsız olacağız, bölgemiz İsrail'den kurtulacaktır.

Şeyh Naim Kasım ayrıca şunları söyledi: Güçlü olduğunu iddia eden İsrail'in sivilleri ve çocukları katletmesi, direnişçilerle baş edememesi Siyonistlerin yenilgisi anlamına gelmektedir. Aksa Tufanı İsrail'in zayıflığını ortaya çıkardı ve Siyonizm'in çöküşünün başlangıcının temellerini attı.

Bu Hizbullah yetkilisi şunları söyledi: Dört aydan uzun bir süre geçmesine rağmen direniş sahada hâlâ güçlü, savaşıyor ve düşman saflarına acı verici kayıplar verdiriyor.

tesnim

Yorumlar