HAC ALİ EKBERİ: SİYONİST REJİM GAZZE'DE HİÇBİR HEDEFİNE ULAŞAMADI

Tahran'ın geçici Cuma imamı Siyonist rejimin Gazze Şeridi'nde başarısız olduğunu ve hiçbir hedefine ulaşamadığını söyledi. 

Görüntülenme: 145 Tarih: 26 Ocak 2024 21:56
HAC ALİ EKBERİ: SİYONİST REJİM GAZZE'DE HİÇBİR HEDEFİNE ULAŞAMADI

Iranpress'in haberine göre, Tahran'da Cuma imamı olan Hüccet-ül İslam "Muhammed Cevad Hac Ali Ekberi", cuma namazı hutbesinde Gazze Şeridi'ndeki güncel gelişmeler hakkında şunları söyledi:   Aksa Tufanı operasyonunun başlamasından 110 gün sonra, tüm haberler Siyonist rejimin ve destekçilerinin yenilgisini, mücadeleciler ve Filistin ve Gazze'deki mazlum halkların zaferini anlatıyor.

Tahran Cuma hatibi, Siyonist rejimin Gazze'de hiçbir hedefine ulaşamadığına dikkat çekerek, “Filistin halkı dimdik ayakta kaldı ve Siyonist rejime ağır kayıplar ve zararlar verebildi.” Dedi.

Hüccet-ül İslam Muhammed Cevad Hac Ali Ekberi bugün Tahran'da kılınan Cuma namazı hutbesinin bir başka bölümünde, İran'da yaklaşan İslami Şura meclisi ve Rehberlik Uzmanlar Meclisi seçimlerine atıfta bulunarak “İran halkı geniş katılımıyla düşmanların tüm komplolarını etkisiz hale getirecektir, çünkü seçimlere katılmanın İslami, milli ve ülke çapında bir görevdir.

Hacı Ali Ekberi, düşmanların İran'da yaklaşan seçimleri sorgulama girişimine değinerek, şunları söyledi: İslam Cumhuriyeti'ndeki seçimler dünyadaki en sağlıklı seçimlerden biridir çünkü seçimler halk tabanlıdır.

parstoday

Yorumlar