ABD İNCİRLİK ÜZERİNDEN SİYONİST İSRAİL'E BOMBA MI TAŞIYOR?

Gazze'de 7 Ekim'den beri soykırım yapan Siyonist İsrail'in, yaşlı-çocuk-kadın demeden sivil yerleşim yerlerine yağdırdığı bombaların İncirlik'ten kalkan Amerikan kargo uçaklarıyla taşındığı iddiası gündem oldu. 

Görüntülenme: 213 Tarih: 25 Ocak 2024 20:21
ABD İNCİRLİK ÜZERİNDEN SİYONİST İSRAİL'E BOMBA MI TAŞIYOR?

Siyonist İsrail'in Arz-ı Mev'ud (sözde vaad edilmiş topraklar) boş hayalleri uğruna döktüğü kana 7 Ekim'den beri Gazzeli Müslümanların kanı karıştı. Gazze’deki soykırıma karşı Türkiye'deki iktidarın İsrail ile süren ticareti bitirme gibi çok temel hamleleri bile yapamaz halde olması toplum vicdanında büyük yaralar açtı. Ortaya atılan yeni bir iddia ise yürekleri daha da acıtıyor. İsrail'in Gazze'de soykırım yaparken sivillerin üzerine yağdırdığı bombaları Türkiye'de bulunan İncirlik üssünden kalkan Amerikan kargo uçaklarının taşıdığı iddia edildi. 

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni (GYY) Mustafa Kurdaş, TV5 televizyon kanalında yayınlanan, Milli Gazete yazarı Adnan Öksüz'ün sunduğu Buyrun Başlıyoruz programında çok kritik açıklamalarda bulundu.

Kurdaş, elde ettiği verilere göre İncirlik üssünden kalkan uçakların İsrail'e bomba taşıdığını söyledi.

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni (GYY) Mustafa Kurdaş şunları söyledi:

"İncirlik üssümüzden kalkan, özür diliyorum İncirlik üssümüz diyerek aslında hata etmiş oluyoruz çünkü bu üs Amerika Birleşik Devletleri'nin üssüdür. İncirliğimizden bizim ülkemizden kalkmak suretiyle bilgisini de tam vermiş olayım C130 tipi kargo uçaklarıyla güzergahlarını da arkadaşlar veriyorlar. Şimdi bir şekilde görüyorsunuz bunları 3-4 tane önemli tweet var. Tekrar edeyim. Bu tweetlerde, İncirlik üssünden kalkan Amerikan uçaklarının bombaları önce İtalya'da bir Amerikan üssüne sonra da Kıbrıs'ta içerisinde olmak üzere çeşitli üslere F-16 bombalarının taşınması suretiyle İsrail uçaklarına sevkiyat yapıldığı ortaya konmuştur. Güney Kıbrıs üzerinden yapılıyor. Ben tweetleri de okuyayım isterseniz tam otursun her şey. İngiltere merkezli olduğunu düşündüğümüz sosyal medya hesabı genellikle bu konulara önem veriyor. "radarbox" isimli internet sitesinin "airnav" yani hava navigasyonunu ortaya koyan bir konu. Oradan da aldığım görüntüler şimdi ekranda da görüyorsunuz bu görüntüleri. İncirlik'ten kalkan uçakların İtalya'daki Amerikan üssüne ve aynı şekilde Güney Kıbrıs'taki üsse İsrail'in lojistik destek niteliğindeki üslere giderek İncirlik'ten bombaların bir şekilde bu İncirlik'ten kalkan uçakların bombaları İsrail F-16'ları için taşıdığı söyleniyor."

MİLLİ GAZETE

Yorumlar