İRAN BU GECE MOSSAD'IN, ABD'NİN VE TEKFİRCİLERİN ÜSLERİNİ VURDU

İslam Devrimi Muhafızlar Ordusu yayınladığı bildirilerle, İran karşıtı terör gruplarının bölgede toplandığı noktaların ve casusluk karargahlarının imha edildiğini duyurdu. 

Görüntülenme: 890 Tarih: 16 Ocak 2024 03:13
İRAN BU GECE MOSSAD'IN, ABD'NİN VE TEKFİRCİLERİN ÜSLERİNİ VURDU

İslam İnkılabı Muhafızları Ordusu ayrı ayrı yayınladığı bildirilerde, Irak'ın Erbil kentindeki Mossad casus karargâhlarının ve Suriye'deki IŞİD karargâhlarının balistik füzelerle imha edildiğini duyurdu.

İran, düzenlediği saldırılara ilişkin 3 bildiri yayınladı.

Devrim Muhafızları Ordusu'nun 1 numaralı bildiri metni şöyle:

Bismillah

Cenab-ı Hakk'a tevekkül ederek ve Hz. Veli Asr’a (a.s.) güvenerek İslami İran'ın düşmanlarının son zamanlarda işlediği terör suçlarına karşılık olarak, gece yarısı bölgedeki bazı casus karargâhlarının ve İran karşıtı grupların toplanma alanlarının IRGC balistik füzeleriyle hedef alındığını İslami İran’ın şerefli ve kahraman halkına duyuruyoruz.

Birinci bildirinin ardından Devrim Muhafızları'nın 2 numaralı bildirisi yayımlandı.

Bismillah

'Kendileriyle savaşa girişilen mü'minlere, zulme uğramalarından dolayı, savaş izni verildi. Şüphesiz Allah, onlara yardım ulaştıracak güçtedir.'

Şerefli ve Aziz İslami İran Milleti

İslam İnkılabı Muhafızları Ordusu, terörist gruplar tarafından son dönemde Kirman ve Rask'ta bir grup değerli yurttaşımızın haksız yere şehit edilmesine cevap olarak, bu terör saldırılarını organize eden özellikle Suriye'nin işgal altındaki topraklarındaki IŞİD komutanlarının ve unsurlarının toplanma alanlarını tespit etmiş ve bu mekanları çok sayıda balistik füze ile  imha etmiştir.

İslam İnkılabı Muhafızları Ordusu, büyük İran Milletine, terörist grupları nerede olurlarsa olsunlar bulacağının ve onları bu utanç verici eylemlerinden dolayı cezalandıracağının güvencesini vermektedir.

İmha edilen diğer hedefler duyurulacaktır.

"Zafer, yalnızca mutlak güç ve hikmet sahibi Allah katındandır. "

3. Bildiride ise şöyle denildi;

Bismillah

''Biz o mücrimlerden elbette intikam alırız.'

Aziz ve asil İslami İran Milleti - Büyük İslam milleti

Siyonist rejimin son dönemde Devrim Muhafızları ve Direniş Cephesi komutanlarını şehit etme kötülüğüne karşılık, Siyonist rejimin Irak Kürdistan Bölgesi'ndeki ana casusluk karargahlarından biri Devrim Muhafızları tarafından balistik füzelerle hedef alındı ve yok edildi.

Bu karargah, bölgede ve özellikle aziz ülkemizde casusluk operasyonlarının geliştirilmesinin ve terör eylemlerinin planlanmasının merkezi olmuştur.

Aziz milletimize, Devrim Muhafızları Ordusu'nun taarruz operasyonlarının, şehit kanlarının son damlasının intikamı alınıncaya kadar devam edeceğinin teminatını veriyoruz.

"Zafer, yalnızca mutlak güç ve hikmet sahibi Allah katındandır. "

rasthaber

Yorumlar