SİYONİST İŞGALCİLER KENDİ ASKERİNİ VURDU

Siyonistlere ait haber kaynaklarının verdiği bilgilere göre, siyonist işgal güçleri Gazze'de Filistinlilere yönelik olarak sürdürdükleri vahşi soykırım katliamlarında zaman zaman yanlışlıkla kendi elemanlarını da öldürebiliyorlar.  

Görüntülenme: 264 Tarih: 15 Ocak 2024 01:25
SİYONİST İŞGALCİLER KENDİ ASKERİNİ VURDU

Siyonistlere ait Haaretz gazetesinin bugün (15 Ocak Pazartesi) yayınladığı habere göre, işgal güçlerine ait insansız hava aracıyla düzenlenen bir saldırıda işgalciler Filistinli zannederek Efyahu Mori adında 29 yaşındaki bir işgalci siyonist askeri katlettiler.

Gazete işgal ordusunun olayın ayrıntılarıyla ilgili bilgiler verdiğini ancak henüz öldürülen işgalci siyonist askerin ailesiyle herhangi bir ordu yetkilisinin irtibata geçmediğini dile getirdi. 

Öldürülen işgalci siyonist askerin kız kardeşi gazeteye yaptığı açıklamada, kardeşinin 23 Ekim'de evden çıktığını, sonra da kaybolduğunu, adeta kendisini yerin yuttuğunu, annesinin onun arkadaşlarından birinin evine gittiğini sandığını belirtti. 

Bu olay ve öldürülen askerin kız kardeşinin yaptığı açıklama işgalci siyonist ordunun öldürülen askerlerin sayısı hakkında kamuoyunu doğru bilgilendirmediği gibi onların birçoklarının ailelerine de bilgi vermediğini gün yüzüne çıkarması açısından dikkat çekici. Bu da direniş güçleri tarafından öldürülen askerlerin sayılarıyla ilgili olarak işgal ordusunun verdiği rakamların son derece yanıltıcı olduğunu, gerçek kayıp sayısının verilen rakamların çok üstünde olduğu yönündeki öngörülerin isabetli olduğunu ortaya koyuyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar