ENSARULLAH: SİYONİST İSRAİL'E YÖNELİK OPERASYONLAR DEVAM EDECEK

Yemen Ensarullah hareketinin bir üyesi, ülkenin Siyonist rejime karşı askeri operasyonlarının devam ettiğini vurguladı: Bu rejimin caydırıcı gücünü tekrar kazanması artık imkansız. 

Görüntülenme: 239 Tarih: 06 Ocak 2024 22:37
ENSARULLAH: SİYONİST İSRAİL'E YÖNELİK OPERASYONLAR DEVAM EDECEK

Ensarullah'ın Siyasi Büro Üyesi Muhammed el-Buhayti şunları söyledi:Yemen, Amerika'nın yanlış politikaları nedeniyle bölgesel ve uluslararası bir rol oynuyor.

 

El-Buhayti, İsrail'in kendisi her ne kadar bunu kabul etmek istemese de artık caydırıcılık gücünü eskisi gibi geri kazanmasının mümkün olmadığını vurguladı.

 

O şunları ekledi: Yemen, Filistin'deki kardeşlerine destek amacıyla askeri operasyonlarına devam edecek ve bu yolda Washington'un ne yapacağına ise asla önem vermeyecektir.

 

Ensarullah'ın u siyasi büro üyesi şunları söyledi: Lübnan Hizbullahı ve Irak direnişinin yaptıklarını takdir ediyoruz. Bu yola güç ve istikrarla devam etmeliyiz.

 

Ensarullah Hareketi'nin Sözcüsü ve Sana müzakere ekibinin başkanı Muhammed Abdusselam da şunu vurguladı: Yemen'in, Siyonistlerin kanlı saldırılarına karşı Gazze'yi destekleme konusundaki tutumu doğru ve sorumlu bir eylem olup, bu suçların durdurulması için üzerlerinde baskı yapılmalıdır.

 

Muhammed Abdusselam şunları ekledi: Bölgeyi ve Kızıldeniz çevresindeki ülkeleri tehdit eden şey, İsrail vahşeti ve bu denizin Amerika tarafından İsrail'e hizmet amacıyla askerileştirilmesidir.

Tesnim

Yorumlar