DÜNYA DİRENİŞ GÜNÜ'NDE MALATYA'DAN YÜKSELEN SES: NATO'DAN ÇIKILSIN ÜSLER KAPATILSIN (VİDEO-FOTO)

 

Görüntülenme: 913 Tarih: 05 Ocak 2024 20:28
DÜNYA DİRENİŞ GÜNÜ'NDE MALATYA'DAN YÜKSELEN SES: NATO'DAN ÇIKILSIN ÜSLER KAPATILSIN (VİDEO-FOTO)

Kürecik Nato Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi tarafından bugün cuma namazının ardından Malatya Kernek Meydanı’nda NATO'ya ve  Üslerine Hayır Cuması ve Dünya Direniş Günü münasebetiyle basın açıklaması düzenlendi. 
Eylemde ‘Kahrolsun İsrail Kahrolsun ABD’, ‘Kürecik İncirlik Kapatılsın’, ‘Nato’dan Çıkılsın Üsler Kapatılsın’, 'Salih Aruri Yolun Yolumuz', 'Hepimiz Kasım Süleymaniyiz', 'Kudüs Şehidi Süleymani', ‘Laf Değil İcraat Küreciği Söküp At’, ‘Hamas’a Selam Direnişe Devam’, ‘Şehitlerin Yolunu Sürdüreceğiz’, ‘Direniş Cephesi Ümmetin İftiharı’, ‘Lebbeyk Lebbeyk Lebbeyke Ya Aksa’, ‘Hizbullah’a Hamas’a Direnişe Bin Selam’, ‘Hayfa’ya Değil Gazze’ye Gemi Gönderin’, ‘İsraille Ticaret Filistin’e İhanet’ ve ‘Anlaşma İhanet Filistin Emanet’ sloganları atıldı.
Basın açıklamasının metnini Mavi Marmara gazisi Mehmet Tunç okudu.
Okunan basın açıklamasının metni şu şekildedir:
Şehitlerin Rabbi Olan Yüce Allah’ın Adıyla!
‘Allah yolunda öldürülenlere ‘’ölüler’’ demeyin; onlar diridir, fakat siz fark etmiyorsunuz.’ (Bakara Suresi 154. Ayet)
Aziz Halkımız ve Değerli Basın Mensupları! Cumamız mübarek olsun.
Siyonist rejim tarafından salı günü, mübarek ömrünü Filistin halkının kutsal idealleri uğrunda ve Kudüs'ün özgürlüğünü savunarak geçiren, Filistin'in ve Hamas'ın cesur ve yiğit komutanı şehid Salih El-Aruri'ye kalleşçe ve korkakça suikast düzenlendi. Terörist israil şunu çok iyi bilsinki, her şehid zaferi müjdeleyen bir muştudur bizler için. Korsan İsrail Filistin direnişinin liderlerini ve komutanlarını şehit ederek kendi sonunu hazırlamaktadır. Bu katil rejimi bir kez daha şiddetle lanetliyoruz.
Ayrıca siyonist ve emperyalistlerin beslemesi olan IŞİD, Kirman'da şehid Kasım Süleymani'yi anma merasiminde iki bomba patlatarak 94 kişinin şehit olmasına 284 kişinin de yaralanmasına sebep oldu. Yüce Rabbimizden şehitlere rahmet yaralılara acil şifalar niyaz ediyoruz. Gazze'de köşeye sıkışan siyonist rejim, terör örgütlerini kullanarak Filistin davasına destek veren İran gibi ülkelerden intikam almaya çalışıyor. Fakat ne yaparsa yapsın katil İsrail'in sonu yaklaşmaktadır.
HAMAS’ın öncülüğünde Filistin direnişinin başlatmış olduğu Aksa Tufanı Harekatının ardından büyük şeytan ABD ve tüm batılı ülkelerin verdiği sınırsız destek ile siyonist israil yaklaşık üç aydır Gazzeli kardeşlerimizin üzerine vahşice bomba yağdırmaktadır. Şehitlerin sayısı otuz bine ulaşmıştır.
Buna karşılık da Filistin Direnişi Gazze’de siyonist düşmana karşı büyük bir destan yazmaktadır. Bugün biz burada bu destanın yazılmasında büyük emeği olan bir komutanın aziz ruhuna Filistin halkı ve İslam ümmeti adına minnettarlığımızı ifade edeceğiz. 
Bilindiği gibi dört sene önce 3 Ocak 2020 gecesi, katil ABD'nin SİHA’ları Bağdat havaalanı yolunda, siyonistlerin, Amerikalıların ve tekfircilerin korkulu rüyası olan Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani’nin ve Haşdi Şabi başkan yardımcısı Ebu Mehdi El Mühendis'in de içinde bulunduğu araçlara füzelerle saldırarak bu aziz komutanlarla birlikte 8 mücahidi şehit etti. Terörist Pentagon'un yaptığı resmi açıklamaya göre, bu vahşi saldırının emrini katil Trump bizzat kendisi verdi. Trump’a bu katliamda siyonist Netanyahu ve satılmış Arap krallıkları destek verdi.
Bu vahşi saldırıda ABD’nin SİHA’ları arasındaki koordine Almanya’daki NATO/ABD askeri üssü Ramstein’den sağlandı. Şehitlerin intikamı büyük Şeytan ABD'den, katil Trump'tan, Siyonist İsrail’den ve Suudi Amerika’dan mutlaka alınacaktır. Büyük Kudüs Ordusu, Mescidi Aksa'yı çok yakında mutlaka özgürlüğüne kavuşturacaktır biiznillah.
İşgalci ABD askerleri Batı Asya’dan çok yakında defolup gidecektir. Bu topraklarda işgalcilere yer yoktur. Direniş Cephesi eninde sonunda galip gelecektir.  İslam ümmetinin Hz. Hamza misali bir şehit daha kazanarak, General Kasım Süleymani gibi aziz bir evladını hak yolunda kurban sunduğu bugün, DÜNYA DİRENİŞ GÜNÜ olarak ilan edildi. Hacı Kasım Süleymani’nin mektebi güçlenerek yoluna devam ediyor. 
Onun ardından Filistin’de “Kudüs’ün Kılıcı”, “Meydanların Birliği” ve ‘’Aksa Tufanı’’ savaşları yaşandı. Yüzyılın anlaşması adlı şer plan bozuldu.
Bugün ise, katil Netanyahu’nun kabinesi Gazze’de işlediği soykırımla bu rejimin sonunu hızlandırmaktadır. Kıymetli Halkımız ve Değerleri Basın Mensupları!
Peki! Büyük Şeytan ABD, Siyonist İsrail ve bölgedeki satılık Arap krallıkları neden Kasım Süleymani’yi hedef almıştı? Çünkü şehit Süleymani ve arkadaşları siyonistlerin ve emperyalistlerin Lübnan’daki, Gazze’deki, Irak’taki, Suriye’deki, Bosna’daki ve diğer İslam beldelerindeki uğursuz planlarını bozmuştu. Onların çanlarına ot tıkamıştı.
Hatta şehit Süleymani, 15 Temmuz Fetöcü hain darbe girişiminin akamete uğratılmasında Türkiye’ye yardım etmişti. Yine O,  Genelkurmay istihbarat dairesi eski başkanının ifade ettiği gibi, Irak’ta bölücü terör örgütüyle ve IŞİD’le mücadelede Türkiye’ye istihbarat desteği veren isimdi. ABD’nin operasyon yaptığı her ülkede Şehit Süleymani onların karşısına dikilmiştir.
Bu aziz şehid, büyük Şeytan ABD’nin desteklediği tekfirci IŞİD’lilerin tüm hain planlarını bozmuştu. Şehit Süleymani, Lübnan ve Gazze’ye kornet füzeleri başta olmak üzere ihtiyaç duyulan silahları ulaştırıp Filistinli ve Lübnanlı mücahitlere eğitim verdirerek korsan İsrail’in hevesini kursağında bırakmıştı. 
Kudüs gücü komutanı Şehid Kasım Süleymani ümmetimizin siyonizme ve küresel müstekbirlere karşı mücadelesinde yetiştirdiği emsalsiz bir şahsiyetti. Bütün ömrü cihad siperlerinde, hususen Filistin ve Mescid-i Aksa’nın savunulmasında geçen, Allah’tan başka hiçbir güçten korkmayan, zillete boyun eğmeyen bir mücahiddi. O, İslam ümmetinin kahramanıydı. Onun içindir ki, Süleymani’nin şehadetiyle acıların en büyüğüne gark olanların başında izzetli Filistin halkı gelmektedir.
Hamas lideri İsmail Heniyye, şehit general Süleymani'yi şu veciz cümle ile tanımlamaktadır: 'Kasım Süleymani Kudüs şehididir. O ömrünü Filistin direnişine adadı.'
General Süleymani ve Hizbullah’ın şehit komutanı İmad Muğniye Gazze’de siyonist düşmanın korkulu rüyası olan tünellerin mimarlarıdır. Aynı zamanda uzun ve kısa menzilli füzeler, İHA’lar ve SİHA’lar Kasım Süleymani’nin, İmad Muğniye’nin ve Seyyid Hasan Nasrallah’ın üstün gayretleri sonucu Gazze’ye sokulmuştur. Hatta şu anda bu silahların Gazze’de bizzat direniş grupları tarafından üretilmesi, Şehit Süleymani tarafından organize edilmiştir.
Kudüs ve Mescidi Aksa davası onun pak yüreğinde sönmeyen bir kordu. O, yaptığı bir konuşmada, bugün Batı Asya’da ve Dünya’da gelişen tüm siyasi olayların Mescidi Aksa eksenli olduğunu vurguluyordu. Mescidi Aksa’ya sahip olmanın Dünya’ya sahip olmak anlamı taşıdığını çok iyi biliyordu. İnancından kaynaklanan siyasi basireti, onu biran bile olsun Kudüs (Filistin) davasından ayıramadı.
Bu arada geçtiğimiz günlerde onun en önemli yardımcılarından biri olan General Seyyid Razi Musavi, Şam’da siyonist terör devleti israil tarafından şehit edildi. Katil israil’i bu terör girişiminden dolayı birkez daha lanetliyor ve şehitlerimizin yolunu kararlılıkla sürdüreceğimizi ilan ediyoruz. Irkçı israil şunu bilsin ki, bu şehitler Kudüs’ün özgürlüğünün müjdecisidir ve Allah’ın izniyle siyonist çete çok yakında tarihin çöplüğüne atılacaktır Allah’ın izni ve bu şehitlerin pak kanlarının bereketiyle.
Aziz Vatandaşlarımız!
Bizim en büyük düşmanımız büyük şeytan Amerika ve gasıp Siyonist İsrail rejimidir. Düşmanların kirli oyunlarına, tuzak ve komplolarına düşmeden her vesileyle ümmet olarak birbirimizle ellerimizi birleştirmeli, kardeşliğimizi ve vahdetimizi güçlendirmeliyiz.
Biz biriz, ümmetiz ve kardeşiz. Büyük şeytan Amerika’nın karşısında Ümmet olarak ayakta duracak, ümmet olarak direnecek ve ümmet olarak kazanacağız. Allah’ın izniyle pek yakında ümmet olarak özgür Kudüs’ümüze ulaşacağız…
Bu vesileyle bu DÜNYA DİRENİŞ  GÜNÜNDE Rabbimize şöyle söz veriyoruz: Ya Rab! İslam’ın ve Müslümanların en azgın düşmanı büyük şeytan Amerika’nın İslam dünyasındaki varlığına son vermek için sürdürülen her mücadelenin yanında duracak, bütün varlığımızla şehidlerimizin mirasına ve direniş cephesine sadık kalacağız.
Muhterem Halkımız ve Kıymetli Basın Mensupları!
Kürecik ve İncirlik başta olmak üzere ülkemizdeki tüm ABD/NATO üsleri Anadolu’nun bağrına bir hançer gibi saplanmıştır. Bu üsler ülkemizde olduğu sürece ne biz ne de İslam dünyası güvende olmaz. İşte bugün Kürecik ve İncirlik üsleri Aksa Tufanı Savaşında siyonist İsrail’e destek sağlamaktadır.  
Kıymetli basın mensupları ve aziz vatandaşlarımız!
54. Hükümetin başbakanı rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın buyurduğu gibi artık Anadolu’dan, ‘Bana ne Amerika’dan’ feryadı yükselmelidir. Milletimiz ABD ile stratejik ortaklığa son verilmesini ve ABD/NATO üslerinin kapanmasını istemektedir.
Ayrıca milletimiz; Azerbaycan’dan Bakü-Ceyhan boru hattı üzerinden ve Kuzey Irak’tan limanlarımıza gelen petrolün siyonist İsrail’e sevkiyatının bir an önce durdurulmasını, İncirlik üssünün derhal kapatılmasını, Antalya, Mersin ve İskenderun limanlarından işgalci İsrail’e gıda ve meyve-sebze ihracatının durdurulmasını istemektedir.
Biz, bu ticaretin bir an önce durdurulmasını talep ediyoruz. Hükümet için artık icraata geçme vaktidir. Türkiye Yemen ve Malezya’yı örnek almalıdır. Siyonist İsrail ile ticarete devam etmek, Kürecik ve İncirlik’i kapatmamak Filistin davasına ihanet etmek demektir. 
Gazze, Batı Şeria, Kudüs ve Güney Lübnan’da siyonist saldırılara karşı şanlı bir direniş gösteren Hamas’ı, Kassam Tugayları’nı, İslami Cihad’ı, Kudüs Tugayları’nı, Hizbullah’ı, Gazze direnişine destek veren Yemen Ensarullahı’nı ve Irak İslami Direniş güçlerini selamlıyoruz. Hiç şüphesiz Direniş Cephesi er ya da geç zafere ulaşacak ve Şer Cephesi yenilecektir. Milletimizden madden ve manen Filistin direnişine olan desteğini devam ettirmesini ve meydanları terk etmemesini talep ediyoruz. Hükümetten de siyonist İsrail ile yaptığı anlaşmaları bir an önce iptal etmesini ve bu ihanete son vermesini istiyoruz.
2 Şubat Cuma günü NATO’ya ve Üslerine Hayır demek için yine burada buluşmak üzere hepinizi yüce Allah’a emanet ediyoruz.
KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜNE HAYIR İNİSİYATİFİ

 

Yorumlar