SİYONİST ASKERDEN GAZZE İTİRAFI

Gazze cephesinden döndükten sonra bir video çekerek sosyal medyada paylaşan İsrail askeri şunları söyledi: 

Görüntülenme: 295 Tarih: 31 Aralık 2023 10:12
SİYONİST ASKERDEN GAZZE İTİRAFI

Hamas, şu ana kadar Filistin’de yaklaşık 3 bin İsrail askerini öldürdü. 11 binden fazla askeri yaraladı ve yüzlerce buldozer, tank ve benzeri askeri aracı imha etti. 

Bunlar Adidas pantolon ve spor ayakkabı giyen bir grup. Onlar, dünyadan yalıtılmış bir grup. 

İsrail’de halkın ne kadar öfkeli olduğunu düşünebiliyor musunuz? 

Elbette ana akım medya bütün bu olup biteni yansıtmıyor; ama İsrail içindeki halk kadın ve erkeklerin tabutlar içinde geri döndüğüne tanıklık ediyor.

Siz bunları gizleyemezsiniz, bunları saklayamazsınız. 

Halk, İsrail hükümetinden rahatsız ve ona karşı öfkeli, onlar yeterince tahammül etti.

İnsanlar İsrail’i terk ediyor ve bir daha geriye bakmayacaklar.

Bütün İsraillilere sesleniyorum: Barış tek yol. Çünkü siz bir yer altı gücünden kurtulamazsınız. Bu tünellerin nereye açıldığını bilmiyorsunuz. 

Sizler onların yer altında yeniden örgütlenip örgütlenmediğini bile bilmiyorsunuz, siz bunu dahi bilmiyorsunuz.

Buna rağmen bir de kuzeydeki ülkeye (Lübnan) mi cephe açmak istiyorsunuz? O insanlar dünyadan yalıtılmış değiller. Onlar, Suriye’den savaş tecrübesine sahipler. Lanet dağların içini kazmışlar. 

Amerika bu konuda size yardım edemez. Siz bölgeyi Amerika’dan daha iyi tanıdığınızı ve Hizbullah’la savaşamayacağınızı söylüyorsanız o halde onlarla nasıl savaşacaksınız? Veya diğer gruplarla nasıl savaşacaksınız?

Bence sizin kibiriniz davranışınız haline gelmiş. Ben de bir zamanlar kibirliydim, inanın kibirliydim ve bir amacım da yoktu. Yalnızca aldığım eğitim sebebiyle kibirliydim. Ama izin verirseniz şimdi söyleyeyim Tanrı beni aşağıladı. 

Şimdi size şunu söylüyorum: Eğer barış görüşmelerini kabul etmez ve Filistinlilere karşı adalet ve insafla davranmazsanız, Tanrı sizi de aşağılayacak zelil edecek.

Ben yok oluşunuzu görmek istemiyorum. Ben hiçbir hayatın yok olmasını istemiyorum. Yürürken bir böceğin üstüne basmadığımdan emin olmak istiyorum.

Hiç kimsenin acı çektiğini görmek istemiyorum; ama ben sizi uyarıyorum.

YDH

Yorumlar