HİZBULLAH SİYONİST ASKERLERİ GAFİL AVLIYOR

Lübnan Hizbullah'ı İsrail rejimi ordusu askerlerinin toplu olarak bulundukları bir yerde vurduğunu gösteren bir video yayımladı. 

Görüntülenme: 282 Tarih: 27 Aralık 2023 11:30
HİZBULLAH SİYONİST ASKERLERİ GAFİL AVLIYOR

Hizbullah'ın Savaş Enformasyon Merkezi'nin resmi Telegram hesabından bildirdiğine göre İslami Direniş güçleri İsrail rejimi ordusu askerlerini topluca bulundukları bir yerde gafil avladı.

26 Aralık 2023 tarihli videoda Lübnan sınırına yakın Doviv yerleşiminde 3 İsrail rejimi askerinin bir araya gelerek bir barakaya girdiklerine ve bu barakanın Hizbullah'ın ateşlediği roket ile imha edildiğine dair görüntüler yer alıyor.  

7 Ekim'in hemen ardından başlayarak, bu güne kadar Lübnan Hizbullah'ı Filistin direnişine destek olmak amacıyla İsrail rejimi ordusuna çok sayıda saldırı gerçekleştirdi. 

İsrail rejimi asker kayıplarının sayısını gizlerken, Aksa Tufanı operasyonu ile başlayan süreçte Lübnan Hizbullah'ının verdiği şehit sayısının 122'ye ulaştığı biliniyor.

Hizbullah, örgüt ve kişi ayrımı yapmaksızın, 7 Ekim sonrasında gelişen olaylar içinde hayatını kaybedenleri Kudüs Yolu Şehitleri olarak anıyor. 

YDH

Yorumlar