HÜDA PAR ÜMRANİYE İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINDAN 'FİLİSTİN DUVARI' ÇALIŞMASI

HÜDA PAR Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, siyonist işgal rejiminin Kudüs ve Mescid-i Aksa'ya yönelik yaptığı zulmü göstermek amacıyla resim sergisi ve vatandaşların duygularını yazdığı "Filistin Duvarı" adlı bir çalışma düzenledi. 

Görüntülenme: 328 Tarih: 24 Aralık 2023 19:16
HÜDA PAR ÜMRANİYE İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINDAN 'FİLİSTİN DUVARI' ÇALIŞMASI

Ümraniye Çarşı Meydanı'nda düzenlenen sergiye, halk yoğun ilgi gösterdi.

Düzenlenen sergi ile işgal rejiminin mazlum Filistin halkına yönelik yapmış olduğu zulüm, gözler önüne serildi.

İşgal rejiminin zulümde ulaştığı noktaya dikkat çekilen sergide; siyonistlerin bebek, kadın, çocuk demeden mazlum ve çaresiz Müslümanları nasıl katlettikleri de resimlerle gösterildi.

Açılan resim sergisinin yanı sıra açılan çadırda; vatandaşların Kudüs ve Filistin ile ilgili duygu ve düşüncelerini yazması istendi.

Filistin bayrağının renklerini oluşturan kırmızı, beyaz, yeşil ve siyah kağıtlara duygularını yazan vatandaşlar; Filistin halkı ve direnişin yanında olduğunu belirtirken, işgal rejimini ise lanetledi.

Yazılan yazılarda vatandaşların Aksa Tufanı ile özdeşleşen İzzettin El Kassam Komutanı Muhammed Dayf ve İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın Sözcüsü Ebu Ubeyde'ye destek mesajlarının çoğunlukta olduğu gözlemlendi.

"Direnişe selam yolluyorlar ve oradaki çocuklara yardım edilmesi talebinde bulunuyorlar"
Yaptıkları farkındalık çalışması ile ilgili İLKHA muhabirine konuşan HÜDA PAR Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı Abdusselam Yaçin, "Bu çalışmayı yapmamızdaki amacımız bir farkındalık oluşturmaktır. Yaklaşık 80 gündür Gazze bombardıman altındadır. Evet, çeşitli yürüyüşler ve basın açıklamaları oluyor ama gün geçtikçe bu ruhun kaybedildiği; direnişe destek ruhunun kaybedildiğini görüyoruz. Bundan dolayı bizde Hür Gençlik Ümraniye olarak insanların kendi duygu ve düşüncelerini yazarak Filistin'e manevi bir destek olmak istediklerini görüyoruz. Güzel bir çalışma oldu, Ümraniye halkı da çok güzel bir şekilde çalışmamızı karşıladı ve yoğun bir şekilde duygu ve düşüncelerini burada yazdılar. Halkımızın bu duygu ve düşüncelerini yazarken ne yazdıklarına dikkatli bir şekilde baktığımızda; yazdıkları şeyler 'Ebu Ubeyde'ye Selam'dan mütevellitti. Ebu Ubeyde'ye Filistin'in sembol isimlerinden bir tanesi. Direnişe selam yolluyorlar ve oradaki çocuklara yardım edilmesi talebinde bulunuyorlar. Allah, Gazze'deki kardeşlerimize yardım etsin, bir an önce direnişin muzafferiyetini Allah'tan diliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 

Yorumlar