ŞANLIURFA AGD ŞUBESİ TARAFINDAN KÜRECİK VE İNCİRLİK'İN KAPATILMASI TALEBİYLE İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI (VİDEO)

İşgalcilerin güvenliğini sağlayan İncirlik ve Kürecik üslerinin kapatılması için Şanlıurfa'da imza kampanyası başlatıldı. 

Görüntülenme: 303 Tarih: 24 Aralık 2023 14:54
ŞANLIURFA AGD ŞUBESİ TARAFINDAN KÜRECİK VE İNCİRLİK'İN KAPATILMASI TALEBİYLE İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI (VİDEO)

İşgalcilerin güvenliğini sağlayan İncirlik ve Kürecik üslerinin kapatılması amacıyla Anadolu Gençlik Derneği (AGD) – Milli Gençlik Vakfı (MGV) tarafından "İmzamı Atarım Üsler Kapansın" adlı imza kampanyası başlatıldı.

İncirlik ve Kürecik üslerinin kapatılması için Şanlıurfa'nın yoğun olduğu yerlerde stant açılarak vatandaşlar imza kampanyasına çağrıldı.
"Bu üslerin bizim ülkemizde bulunması işgal altındaki Filistin'e zarar veriyor"

Başlatılan imza kampanyası ile ilgili bilgi veren AGD-MGV Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Kızoğlu, "Ülkemizde ABD'nin İncirlik ve Kürecik radar üssü bulunmakta. Bu üsler sadece ve sadece kötü amaçlı kullanılıyor. Bu üslerin bizim ülkemizde bulunması hem işgal altındaki Filistin'e zarar veriyor hem de ileride de Arz-ı Mevud planında ülkemizdeki toprakların da işgal edilmesine önayak olacak. Örneğin Yemen israile bir füze atmak istiyor ama ülkemizdeki radar üsleri israile füze koordinatları veriyor. Filistin davasının yanında olmamız gerekiyorken tam tersi israile destek oluyoruz. " şeklinde konuştu.

"Hedefimiz yüz bin imza"
Hedeflerinin yüz bin imza olduğunu ifade eden Kızoğlu, "Nemrud'un ateşine su taşıyan karınca olmamız gerekiyor. Elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Kermes ve yürüyüşler düzenliyoruz. Şu anda da imza kampanyamız başladı. 20-27 Aralık arasında merkezde 2 noktada stantlarımızı kurmuş bulunmaktayız. Hedefimiz yüz bin imza. Bu imzaları topladıktan sonra inşallah yetkilileri harekete geçirmek için elimiz güçlü olacak." dedi. (İLKHA)

 

Yorumlar