YEMEN SAVUNMA BAKANI MUHAMMED NASIR EL ATİFİ'DEN SİYONİST İSRAİL'E UYARI

Yemen Savunma Bakanı, Siyonist rejimin Gazze Şeridi'ne yönelik saldırganlığını ve kuşatmasını sonlandırmaması halinde, bu ülkenin silahlı kuvvetlerinin bu rejime karşı masada çeşitli seçeneklere sahip olduğunu vurguladı. 

Görüntülenme: 195 Tarih: 23 Aralık 2023 12:53
YEMEN SAVUNMA BAKANI MUHAMMED NASIR EL ATİFİ'DEN SİYONİST İSRAİL'E UYARI

Yemen Ulusal Kurtuluş Hükümeti Savunma Bakanı Muhammed Nasır El-Atifi, Sana'a'da, Siyonist rejimin Gazze Şeridi'ndeki saldırganlığını durdurmaması, Gazze ve Filistin kuşatmasını sürdürmesi halinde güçlerimizin önünde birkaç seçenek bulunduğunu söyledi.

"Yabancı askerlerin ve onlara bağlı paralı askerlerin bölgedeki hareketleri bizi birçok görevle karşı karşıya bırakıyor; bunlardan en önemlisi teyakkuz ve tedbirdir." 

El-Atifi, Yemen silahlı kuvvetlerinin Allah'ın yardımıyla, halkın desteği ve bu güçlere verdiği destekle bölgeye ve dünyaya yeni bir denklem dayattığını vurguladı.

Bazı ülkelerin bariz güç kullanma tehdidiyle bile karşı karşıya kalamayacağını, çünkü böyle bir tutumun cesur ve stratejik kararlar gerektirdiğini ekledi.
Yemen Savunma Bakanı şunları söyledi: "Filistin meselesine, Arap milletlerine ve bölgeye karşı büyük komplolar vardı; Yemen liderliği, hükümeti ve milleti, silahlı kuvvetleri, İslam ümmetinin özgür halkının koordinasyonuyla bu sinsi komploları boşa çıkardı."

tesnim

Yorumlar