HAMAS KORSAN İSRAİL'İN TEHDİTLERİNE CEVAP VERDİ

Filistin Hamas Hareketi, Siyonist rejimin ve bu rejimin savaş bakanının tehditlerine yanıt olarak şunları söyledi: Bu tehditler tamamen saçma ve anlamsızdır ve Siyonistlerin savaş hedeflerine ulaşmadaki utanç verici başarısızlığını göstermektedir. 

Görüntülenme: 253 Tarih: 23 Aralık 2023 07:58
HAMAS KORSAN İSRAİL'İN TEHDİTLERİNE CEVAP VERDİ

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas), Siyonist rejimin Savaş Bakanı Yoav Gallant'ın direniş liderlerine suikast yapılmasına ilişkin tehditlerine yanıt olarak bir açıklama yayınladı. Bu tehditler tamamen saçma ve anlamsız olup, düşmanın savaşta hedeflediği amaçlarına ulaşamadığını göstermektedir.

Hamas açıklamalarına şunu ekledi: İşgal rejiminin savaş bakanının, başarısız ordusunun direniş liderlerine suikast düzenlemek üzere olduğu yönündeki iddiaları tamamen asılsızdır ve bu beyhude tehditlerin amacı, hayali bir başarı resmi sunmaktır. Bu tehditler, işgalci rejimin ve Gallant'ın, bu rejimin Gazze'ye yönelik sivillerin öldürülmesi ve sivil altyapının tahrip edilmesinden başka hiçbir sonucu olmayan saldırganlığının hedeflerine ulaşmadaki utanç verici başarısızlığını gösteriyor.

Birkaç gün önce İsrail Radyo ve Televizyon Örgütü, İsrail istihbarat ve iç güvenlik servisi (Şabak) başkanı Ronen Barr'a atfedilen ve Şabak başkanının İsrail'in amacının Hamas'ı her yerde yok etmek olduğunu söylediği bir ses dosyası yayınladı.

Bu Siyonist yetkili söz konusu ses dosyasında şunları iddia etti: Ne kadar yıl sürerse sürsün Gazze'de, Batı Şeria'da, Lübnan'da, Türkiye'de, Katar'da Hamas'ı ortadan kaldıracağız.

İşgalci rejimin ordusunun sözcüsü Daniel Hagari de aynı bağlamda şunları iddia etti: Amacımız Hamas'ın tüm liderlerine suikast düzenlemek ve onları gece gündüz takip ediyoruz.

Siyonist rejimin Savaş Bakanı Yoav Gallant da Cuma gecesi Siyonist rejimin güvenlik ve istihbarat yetkilileriyle yaptığı görüşmenin ardından şunları iddia etti: Belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için kademeli olarak ilerleyen planın ilk aşamasında Hamas taburlarının imhası ve etkisiz hale getirilmesi yer alıyor.

Hamas lideri Yahya el-Sinvar'ın Gazze Şeridi'nde öldürülmesine ilişkin asılsız plan iddialarını bir kez daha yinelediler: Yakında Sinvar güçlerimizin namlusuyla karşı karşıya kalacak.

Siyonistler, Gazze'de sivillere yönelik yaklaşık 3 ay süren saldırının ardından tek bir askeri başarı bile elde edememişken ve İsrail ordusunun Gazze'deki mevcut savaşta kayıpları ciddi oranda artarken, başarısızlıklarını örtbas etmek için psikolojik savaşa, direnişin lider ve komutanlarına suikast tehdidi gibi yöntemlere başvuruyorlar.

tesnim

Yorumlar