GALİBAF: SİYONİST REJİMİN YENİLMEZLİĞİ EFSANESİ ARTIK BİTTİ

İran İslami Şura meclisi başkanı Muhammed Bakır Galibaf, Siyonist rejimin yenilmezliği efsanesinin ortadan kalktığını, Batı'nın ve ABD'nin tüm desteğinin bu rejimi içine düştüğü bataklıktan kurtaramayacağını belirtti. 

Görüntülenme: 209 Tarih: 20 Aralık 2023 15:09
GALİBAF: SİYONİST REJİMİN YENİLMEZLİĞİ EFSANESİ ARTIK BİTTİ

İran İslami Şura meclisi başkanı Muhammed Bakır Galibaf, meclisin bugünkü oturumunda yaptığı konuşmada, " Çocukları öldüren Siyonist rejimin masum Gazze halkına karşı işlediği insanlık karşıtı suçların devam etmesini kınıyoruz."diye kaydetti.

Galibaf açıklamasının devamında şöyle dedi: Bu suçları tüm medya, mali, askeri ve diplomatik kapasitesiyle desteklemeye devam eden ABD liderliğindeki Batı Cephesi'ne, Siyonist rejimin yenilmezliği efsanesinin artık bittiğini hatırlatıyorum ve tüm bu destekler bu rejimi içine düştüğü bataklıktan kurtaramayacaktır. Bu insanlık dışı davranışın devamı, Batılılar açısından küresel bir skandala neden olacak, öyle ki kendi milletleriniz arasında bile itibarsızlaşacaksınız. İslam ve Arap ülkelerinin yöneticileri ve başkanları, Müslüman milletler önünde tarihi bir sınavla karşı karşıyadır ve dini, insani ve milli görevlerini boş sloganlar olmadan pratik eylemlerle yapmalıdırlar, çünkü şimdiye kadar alınlarının akıyla bu sınavdan çıkmamışlardır.

parstoday

Yorumlar