TUĞGENERAL EMİR ALİ HACIZADE'DEN AKSA TUFANI SAVAŞI HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Devrim Muhafızları Havacılık ve Uzay Kuvvetleri Komutanı Hacızade, Gazze Şeridi'nde işlenen suçların sadece Siyonistleri değil, Amerikalıları da yok edeceğini belirterek Mescid-i Aksa Tufanı operasyonunun dünyada ve bölgede büyük olayların başlangıcı olduğunu dile getirdi. 

Görüntülenme: 199 Tarih: 20 Aralık 2023 07:54
TUĞGENERAL EMİR ALİ HACIZADE'DEN AKSA TUFANI SAVAŞI HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Devrim Muhafızları Havacılık ve Uzay Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Emir Ali Hacızade, şu ifadelerde bulundu: ‘Mescid-i Aksa Tufanı operasyonu dünyada ve bölgede büyük olayların başlangıcıdır ve Siyonist oluşumun çöküşüne neden olmuştur.

Operasyonun dördüncü gününden bu yana Amerikalılar saha komutanlığını devraldı. BM kararını veto ettiler ve savaşın sona ermesine izin vermediler, tüm bu suçların arkasında Amerika var ve kendilerini uzaklaştıramıyorlar ve bu suç onları da öldürecek.

Mescid-i Aksa Tufanı Operasyonu dünyada ve bölgede büyük olayların başlangıcıdır ve bu yenilgi sadece Siyonist oluşum için değil Amerika için de bir yenilgidir. Direniş Ekseni, ABD'nin geçmişte olduğu gibi bir lideri devirip filo ve savaş gemileri getirerek bir bölgeyi işgal edemeyeceği kadar büyüktür. O dönem geçti, bu yöntemle varlıklarını sürdüremezler, böyle devam ederlerse kaçınılmaz olarak Amerika'nın çöküşüne tanık olacağız, artık Amerikalı vergi mükelleflerinin parasını kullanarak bir Siyonist grubu koruyamıyorlar.

Gazze Savaşı birçok gerçeği ortaya çıkardı. Amerikan ve Siyonist suçların derinliğini tüm dünyanın gözü önünde gözler önüne serdi. 1967'de 3 Arap ordusunu mağlup eden 'Siyonist varlığın' Filistinli bir hizip karşısında 70 gün çaresiz kaldığını tüm dünya izledi.

Nil ile Fırat arasını işgal etmeleri gerektiğini söyleyen ve İran nükleer silahına saldıracaklarını söyleyen Siyonistler şimdi militan bir hiziple karşı karşıya kalıyorlar. Savaş onlar için kader savaşı haline geldi ve bu onların kaderlerinin tehdit altında olduğu anlamına geliyor.’

rasthaber

Yorumlar