İSMAİL HENİYYE'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Filistin İslami Direniş Hareketi Siyasi Büro Başkanı, savaştan sonra Gazze'nin Filistin Özerk Yönetimi veya Siyonist güçler tarafından yönetilmesine ilişkin basında çıkan bazı haberlere tepki olarak, Gazze'ye direnişsiz girişin bir yanılsamadan ibaret olduğunu söyledi. 

Görüntülenme: 164 Tarih: 14 Aralık 2023 15:53
İSMAİL HENİYYE'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

İranpress haber ajansının bildirdiğine göre İsmail Heniye dün akşam şunları söyledi:

"Halkımız ve direnişimiz, destansı mücadele ve azimle onurlu bir imaj ortaya koymuştur. Aksa Tufanı savaşı işgalcilere ağır bir darbe vurmuş, bu rejimin varlığını, askeri ve siyasi liderlerini sarsmıştır."

İsmail Heniye sözlerine şunları da ekledi:

"Ketaib El Kassam'ın yiğitliği ve direnişi ortadadır ve bu yiğitlik, en son Şucaiyye ve Cebeliye'de olmak üzere, düşmana ağır kayıplar vermiştir. İnsanların tüm acıları ve ızdırapları hafızamıza kaydedilecektir. Bu acıların ve ızdırapların unutulması mümkün olmadığı gibi, faillerine de müsamaha gösterilemez."

Hamas'ın siyasi büro başkanı sözlerine şunları ekledi:

"Saldırganlığın durdurulmasına yol açacak her türlü fikir ve girişimi memnuniyetle karşılıyoruz. Hamas'ın ve direniş gruplarının olmadığı bir Gazze oluşumuna dair her türlü iddia bir yanılsama ve seraptır. İstikrarlı olduğumuzu, direnişimizin güçlü olduğunu, halkımızın kararlı ve mücahit olduğunu, işgalcilerin yok edilmekte olduğunu vurguluyorum. Kardeşlerimizle, dostlarımızla siyasi hareketlerin sayesinde bu cesur mücadelenin sona yaklaştığını görüyoruz."

parstoday

Yorumlar