SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ HASAN BİTMEZ İÇİN DUAYA DAVET

Millî Gazete olarak Rabbimizden vekilimize şifa diliyoruz. Milletvekilimiz, milletimizden ve MillÎ Görüş teşkilatlarından dua bekliyor. Son sözlerinde İsrail zulmünü kınadı, Gazze’ye sahip çıktı. İnşallah sağlığına kavuşursa ilk sözleri de aynı olur... 

Görüntülenme: 212 Tarih: 13 Aralık 2023 08:20
SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ HASAN BİTMEZ İÇİN DUAYA DAVET

Millî Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez, Meclis’te Gazze konusunda hakkı haykırırken fenalaştı... Acil müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Bitmez’in yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor.

Millî Gazete olarak Rabbimizden vekilimize şifa diliyoruz. Milletvekilimiz, milletimizden ve Millî Görüş teşkilatlarından dua bekliyor.

Hastanede Bitmez’i ziyaret eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Meclis’te kendisine yapılabilecek tüm müdahalelerin yapıldığını belirterek, “Kendisi şeker hastasıydı. Şu anda Hasan Bey yoğun bakıma alındı. Burada bakımı devam edecek. Zor bir rahatsızlık. Kısa zamanda ümit ederiz ki sağlığına kavuşur. Doktorların söyledikleri, kalpteki damarların tam olarak görevlerini yerine getiremediği ve kılcal damarlar ile kalp görevini yerine getirdiğidir. Şuurunun yerine gelmesi gibi bir durum yok şimdilik” dedi.

milli gazete

Yorumlar