HAMAS SÖZÜNDE DURDU

İslami Direniş Hareketi (Hamas) İzzettin Kassam Tugayları'nın, Gazze'yi siyonist işgal güçlerine mezar yapacağı konusundaki sözünü yerine getirdiğini dile getirdi. 

Görüntülenme: 274 Tarih: 13 Aralık 2023 21:23
HAMAS SÖZÜNDE DURDU

Hamas bugün (13 Aralık Çarşamba) yaptığı basın açıklamasında, işgal ordusunun dün gece Gazze'nin Şucaiyye Mahallesi'nde çoğu subay 10 işgalci askerinin öldürüldüğünü itiraf etmek zorunda kalmasının, işgal güçlerinin Gazze'de girdikleri çarpışma alanlarında verdikleri kayıp sayısında artış olduğunu ve direniş güçleri karşısında işgal ordusunun komutanlarının önemli zayiat vermekte olduklarını açığa çıkardığını dile getirdi. Hamas, bu durumun Kassam Tugayları'nın Gazze'yi işgalcilere mezar edeceği konusundaki sözüne bağlı kaldığını ve işgal güçlerinin ciddi bir kriz yaşadıklarını açığa çıkardığını vurguladı. 

Hamas açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Siyonistlere diyoruz ki sizin başarısız liderliğiniz askerlerinizin hayatına hiçbir değer vermiyor. Bu yüzden her gün onlardan onlarcası öldürülüyor veya yaralanıyor. Bu durum karşısında sizin Gazze'den çekilmekten başka bir seçeneğiniz bulunmuyor. Sizin orada kalış süreniz ne kadar uzarsa can kaybı ve zayiat faturanız o nispette artacaktır. Sonuçta Allah'ın izniyle, yenilgiyi kabul etmiş ve hüsrana uğramış bir şekilde kuyruğunuzu toplayıp çıkmak zorunda kalacaksınız."

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar