KASSAM TUGAYLARI BAŞARILI OPERASYONLARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

 

Görüntülenme: 276 Tarih: 12 Aralık 2023 04:37
KASSAM TUGAYLARI BAŞARILI OPERASYONLARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları bugün (12 Aralık Salı) akşam saatlerinde, mücahitlerin Şucaiyye Mahallesi ve Şeyh Rıdvan Mahallesi başta olmak üzere muhtelif noktalarda gerçekleştirdikleri kahramanca eylemler neticesinde işgal güçlerinden 11 askerin etkisiz hale getirilmesinin videosunu yayınladı.

Kassam Tugayları akşam saatlerinde yayınladığı askeri bildirisinde, mücahitlerin Şeyh Rıdvan Mahallesi'nde işgal ordusunun piyade askerlerinden oluşan ve bir binanın içine toplanmış durumdaki 20 kişiyi TBG tipi sığınak delen füzeyle ve kişilere karşı kullanılan bir füzeyle hedef aldıklarını, askerlerin çoğunun öldürüldüğünü bir kısmının da yaralandığını duyurdu. 

Açıklamada mücahitlerin Gazze şehrinin Şeyh Rıdvan Mahallesi'nde 3 adet askeri aracı El-Yasin 105 füzesiyle vurduğu belirtildi. 

Bunların dışında da muhtelif noktalarda işgal güçlerinin askeri araçlarının ve erlerinin hedef alındığı ve 7 askeri aracın tamamen imha edildiğinin 11 askerin öldürüldüğünün çok sayıda askerin de yaralandığının tespit edildiği bilgisi verildi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar