HUSAM BEDRAN'DAN ABD'YE TEPKİ

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Büro üyesi Husam Bedran, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın siyonist işgal rejiminin Filistin halkına yönelik vahşi katliamlarını ve suçlarını aklamaya çalışan açıklamalarda bulunmasına tepki gösterdi.  

Görüntülenme: 207 Tarih: 05 Aralık 2023 11:34
HUSAM BEDRAN'DAN ABD'YE TEPKİ

Bedran dün (4 Aralık Pazartesi) yaptığı basın açıklamasında söz konusu açıklamaların siyonist işgal güçlerinin Gazze Şeridi'nde doğrudan sivilleri ve hastaneleri hedef almasını haklı çıkarmayı amaçlayan çok çirkin içeriklere sahip açıklamalar olduğunu dile getirdi. 

Bedran açıklamasında, ABD'nin siyonist işgalcilerin Gazze Şeridi'nde Filistin halkına yönelik katliamlarının ve Nazi politikalarının üstünü örtmeye çalışmasının onun, Filistin halkına yönelik vahşi savaşa doğrudan ortak olduğunu gözler önüne serdiğine dikkat çekti. 

Bedran ABD'nin mevcut politikalarını sürdürmesinin, siyonist işgalcilere siyasi yönden, basın yayın alanında ve askeri yönden tam destek vermesinin, işgalcilere ağır silahlar ve uluslararası anlaşmalarda yasaklanmış silahlar vermesinin sadece Filistin halkına değil bölgedeki tüm Arap halklarına, bütün Müslüman halklara ve dünyanın tüm özgür insanlarına yönelik bir tecavüz olduğunu ifade etti. 

Bedran, Biden başkanlığındaki ABD'nin işgalci siyonistlerin bütün bu vahşi katliamlarına yeşil ışık yakmakla onların bütün suçlarının, toplu katliamlarının, çocuklara, kadınlara ve savaşla ilgileri olmayan sivillere yönelik vahşi cinayetlerinin tam ortağı olduğunu vurguladı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar