SEYYİD İBRAHİM REİSİ: SAHTE SİYONİST REJİMİN SONU GELECEKTİR

İran Cumhurbaşkanı Reisi, Filistin'i desteklemekten vazgeçmeyeceklerini vurgulayarak, “İslam Devrimi'nin zaferinden itibaren Filistin’ destek İmam Humeyni (r.a) tarafından İslam dünyasının birinci meselesi olarak ilan edildi. Şimdi de Gazze'ye destek gündemimizde” dedi. 

Görüntülenme: 314 Tarih: 03 Aralık 2023 12:40
SEYYİD İBRAHİM REİSİ: SAHTE SİYONİST REJİMİN SONU GELECEKTİR

İran Cumhurbaşkanı Seyyid İbrahim Reisi, 2. Ulusal Anayasayı Uygulama Sorumluluğu konferansı’nda yaptığı konuşmada, mazlumların desteklenmesinin anayasanın ilkelerinde yer aldığını belirterek, “İslam Devrimi'nin zaferinden itibaren Filistin’ destek İmam Humeyni (r.a) tarafından İslam dünyasının birinci meselesi olarak ilan edildi. Şimdi de Gazze'ye destek gündemimizde” dedi.

Filistin'i desteklemeye devam edeceklerini vurgulaya Reisi, “Çok şükür ki bu günlerde Siyonist rejimin ırk ayrımcılığı, cinayetleri, katliamları, adaletsizlikleri ve baskıları tüm dünya için ortaya çıkmıştır” ifadesini kullandı.

Gazze'de 6 bin çocuğun şehit olduğunu belirten Reisi, “Allah bu çocukların intikamını alacak ve sahte Siyonist rejimin sonu gelecektir” diye konuştu.

mehrnews

Yorumlar