SİYONİST ORDUDA TÜM İZİNLER İPTAL EDİLDİ

Siyonist rejimin ordusu, Gazze savaşında hazır bulunan üst düzey komutanların talebi üzerine askerlerinin firar etmesi korkusu nedeniyle tüm izinleri iptal etti. 

Görüntülenme: 256 Tarih: 03 Aralık 2023 01:28
SİYONİST ORDUDA TÜM İZİNLER İPTAL EDİLDİ

Yedioth Ahranoth gazetesinin askeri işler uzmanı X'teki sayfasında, İsrail ordusunun üst düzey komutanlarının talebi üzerine bu ordunun Gazze Şeridi'nde faaliyet gösteren asker ve subaylarının tüm izinlerini askıya aldığını itiraf etti. Çünkü bu askerlerin izne çıktıktan sonra birliklerine dönmeyecekleri korkusu var.
Joshua'ya göre, bu karar, bazı askerlerin 60 gün öncesinden bu yana izne çıkmadığı bir dönemde alındı ve bu nedenle askeri ortamdan ayrılmalarına izin verilmemesi için bazı askeri üslerde aileleriyle görüşme olanağı sağlandı.
Bu platformun kullanıcılarından biri yaptığı yorumda bunun İsrail ordusunun savaş sırasında askerlerinin firar etmesinden endişe duyduğu anlamına geldiğini yazdı.
Bu haber, İbranice yayın yapan bazı medya kuruluşlarının, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği kara saldırısının ikinci turunda yüksek kayıplar verdiğine ilişkin haberler yaptığı sırada duyuruldu. Siyonist ordu ise bu askerlerin ailelerine bu kayıpların bir kısmının iç yangında öldüğünü açıklamaktadır.

tesnim

Yorumlar