ŞEYH NAİM KASIM: SİYONİST İSRAİL'İ MUTLAKA YENECEĞİZ

Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, şunları söyledi: ‘Direniş hâlâ düşmanla savaşı sürdürmeye hazır durumdadır. Mevcut savaşın sonuçları İsrail aleyhine olacak ve Filistin halkı bu savaştan öncesine göre çok daha güçlü çıkacaktır.’ 

Görüntülenme: 308 Tarih: 03 Aralık 2023 20:44
ŞEYH NAİM KASIM: SİYONİST İSRAİL'İ MUTLAKA YENECEĞİZ

Şeyh Naim Kasım, Siyonist düşmanla mücadele süreci ve güney Lübnan'daki direnişin işgal mevzilerine karşı yürüttüğü operasyonlara ilişkin şu açıklamalarda bulundu: ‘Direniş devam edecektir ve yola devam etmek için kendini hazırlamıştır.

Direnişin bu kadar güçlü olmasının sebebi Filistin halkının kendi toprakları üzerindeki hakkı ve bu milletin direnişe olan bağlılığı, son nefesine kadar mücadele etme iradesidir. Şu an zamanla yarışılmaktadır ve soru şudur: Bu savaşın sonunda kim amacına ulaşacak? Siyonist rejim mi Filistin davasını yok ederek amacına ulaşacak, yoksa direnişin istikameti mi düşmanı bu hedefe ulaşmaktan alıkoyacak?

İsraillilerin elli gün süren saldırı boyunca hiçbir hedefe ulaşamadıkları, hatta esirlerinin savaş alanında değil, esir değişimi anlaşmasıyla serbest bırakıldığı kesindir. İşgalcilerin bugün başlattığı savaş tamamen anlamsızdır ve sonuçları İsrail'in aleyhine olacaktır. Filistin halkı bu savaştan eskisinden daha güçlü ve iradeli bir şekilde çıkacak, İsrail ise bu savaştan eskisinden daha zayıf ve gelecek kaygısı içinde çıkacaktır.

İsrail'i mutlaka yeneceğiz ve acele etmeyin diyoruz. Bu bağlamda bazıları bize İsrail'e karşı büyük savaşı neden şimdi başlatmadığınızı söylüyor. Biz onlara şunu söylüyoruz: Siz kendiniz şimdiye kadar ne yaptınız? Sadece izlemek ve seyirci kalmakla mı yetiniyorsunuz?

Biz, direniş cephesinde Gazze’nin yanında duruyoruz ve zafere ulaşmak için ne gerekiyorsa sağlıyoruz. Amerika ve İsrail'in tehditleri bizi korkutmuyor, zayıf insanların ve sadece rahatsız etmek ve iradeleri zayıflatmak isteyenlerin söylediklerine kulak asmıyoruz. Tarihimiz direnişin başarıları ve zaferleriyle doludur ve direniş galip gelecektir ve bu Allah'ın vaadidir.’

rasthaber

Yorumlar