HİZBULLAH SİYONİST HEDEFLERE 50 FÜZE FIRLATTI

Siyonist işgal güçlerinin dün gece Lübnan'ın güneyine yönelik saldırılarında Hizbullah mensubu 5 kişinin şehit edilmesinin ardından bugün (23 Kasım Perşembe) sabah Hizbullah'ın siyonist işgal güçlerine darbe vurmak ve Filistin halkının mücadelesine destek amacıyla birçok önemli askeri noktaya yönelik saldırı düzenlediği haber verildi.  

Görüntülenme: 352 Tarih: 23 Kasım 2023 14:07
HİZBULLAH SİYONİST HEDEFLERE 50 FÜZE FIRLATTI

Hizbullah bugün sabah yaptığı açıklamada işgal hedeflerine füzelerle ve gelişmiş silahlarla saldırılar düzenlediğini duyurdu. 

Hizbullah tarafından yapılan açıklamada; "İslami Direniş mücahitleri düşman İsrail piyadelerinden bir topluluğu Ed-Dahira mıntıkasında gelişmiş silahlarla hedef alarak doğrudan vurmayı başardı. Ayrıca Cellu'l-Allam bölgesinde de işgalcilerden bir piyade topluluğunu hedef alarak doğrudan isabet ettirmeyi başarmışlardır." ifadelerine yer verildi. 

Açıklamada Bereketu Rişa bölgesinde de işgalcilerin piyade birliklerini hedef alan saldırı düzenlediği bilgisine yer verildi. 

Diğer yandan işgal ordusu radyosunun yayınladığı haberde Yukarı El-Celil bölgesindeki yahudi yerleşim merkezlerine yönelik olarak 50 adet füze atıldığına, bunun da savaşın başlamasından bu yana gerçekleştirilen en geniş çaplı saldırı olduğuna dikkat çekildi. 

Hizbullah dün gece yaptığı açıklamada da 5 mücahidinin işgal güçlerinin saldırılarında şehit edildiğini duyurmuştu.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar