TÜMGENERAL SEYYİD ABDURRAHMAN MUSEVİ: AKSA TUFANI SİYONİSTLERLE MÜCADELEDE BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

İran Ordu Genel Komutanı Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi, "Aksa Tufanı Operasyonu siyonistlerle mücadele tarihinde bir dönüm noktasıdır" dedi. 

Görüntülenme: 324 Tarih: 16 Kasım 2023 21:06
TÜMGENERAL SEYYİD ABDURRAHMAN MUSEVİ: AKSA TUFANI SİYONİSTLERLE MÜCADELEDE BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

İran Ordu Genel Komutanı Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi, yaptığı açıklamada Aksa Tufanı operasyonunu değerlendirdi.

Tümgeneral Musevi, "Aksa Tufanı Operasyonu Siyonist Rejim açısından telafisi mümkün olmayan, çok karmaşık ve benzeri görülmemiş bir operasyondu. Bu operasyon Siyonistlere karşı mücadele tarihinde bir dönüm noktası ve Filistin'in kurtuluşu için yeni bir yolun başlangıcıdır"dedi.

Tümgeneral Musevi sözlerinin devamında “Aksa Tufanı Operasyonu ayrıca insan haklarına dair sahte iddialarda bulunanların ve bu suçlara karşı sessiz kalanların asıl yüzünü gösterdi” ifadesini kullandı.

İran Ordu Genel Komutanı ayrıca “Bu olaylar şimdiki Amerika'nın, Hiroşima, Felluce ve Afganistan'daki ABD’si ile hiçbir farkı olmadığını gösterdi” açıklamasını yaptı.

“Gazze'deki yaşananlar uluslararası kuruluşların etkisiz oduğunu gösteriyor” diyen Tümgeneral Musevi, “Bir milletin kendini savunmak için kendine güvenmesi ve kendi ayakları üzerinde durması gerektiği ortaya çıkardı” şeklinde konuştu.

Tümgeneral Musevi,” Siyonist Rejim'in çılgın ve vahşi davranışı, bu rejimin kendisi için net bir gelecek görmediğini dolayısıyla dünya kamuoyunda gösterdiği imajı önemsemediğini gösteriyor” diye konuştu.

mehrnews

Yorumlar