HAMAS'TAN UYARI: İŞGALCİ İSRAİL KUDÜS HASTANESİNİ BOMBALAYABİLİR

Hamas siyasi büro üyesi İzzet Erreşşak, siyonist İsrail'in Kudüs Hastanesini bombalayabileceğini belirtti. Erreşşak bu konuyla ilgili bir az önce HAMAS adına önemli bir bildiri yayınladı. 

Görüntülenme: 819 Tarih: 29 Ekim 2023 10:21
HAMAS'TAN UYARI: İŞGALCİ İSRAİL KUDÜS HASTANESİNİ BOMBALAYABİLİR

Bismillahirrahmanirahim

Basın açıklaması

İşgalcinin Kudüs Hastanesi'nde yeni bir katliam yapmasına karşı uyarıyor, çocuklara ve savunmasız sivillere yönelik saldırıların durdurulması konusunda dünyanın üzerine düşen sorumluluğu üstlenmesi gerektiğini hatırlatıyoruz.

Siyonist işgalcinin, Kudüs Hastanesi yönetiminin hastaneyi bir kez daha hasta ve yaralılardan derhal tahliye etmesi yönündeki talebi, çevresindeki binaları bombalamaya devam etmesi ve işgalin Ortodoks Kültür Merkezi ile Rum Okulu'nu bombalama tehdidi, bir başlangıcıdır. İşgalci, hasta ve yaralılara karşı korkunç bir katliama hazırlanıyor. Kudüs Hastanesi'ne yaklaşık 14.000 yerinden edilmiş kişi de sığınmıştır. 

İnsan yaşamının tüm bileşenlerine yönelik sürekli bombalama ve barbarca saldırı ile hastanelerin ve halkımızın İslami ve Hıristiyan kurumlarının sürekli boşaltılması tehdidi karşısında, tüm ülkeleri ve uluslararası kurumları, sağlık açısından önemli rol oynayan hastaneleri korumak için acil harekete geçmeye çağırıyoruz. Gazze Şeridi'ndeki iki milyondan fazla Filistinli vatandaşın hayatının kurtarılmasında ve camilerin, Filistin halkımızın kiliselerinin ve kurumlarının ilahi kanunlara saygı çerçevesinde ve uluslararası norm ve kanunlarla uyumlu olarak korunmasında insani bir rol üstleniyoruz.

İzzet Erreşşak HAMAS Siyasi Büro Üyesi

kudusgunu.com

Yorumlar