MALATYA HALKI KÜRECİK NATO RADARININ KAPATILMASINI İSTİYOR (VİDEO)

Malatya STK Platformu'nun çağrısıyla toplanan halk, işgalci siyonist çetelere ve destekçisi emperyalistlere lanet, ümmetin gururu HAMAS mücahidlerine ise zafer temennisinde bulundu. 

Görüntülenme: 392 Tarih: 29 Ekim 2023 23:29
MALATYA HALKI KÜRECİK NATO RADARININ KAPATILMASINI İSTİYOR (VİDEO)

Hamas Mücahidlerinin "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası dengesi bozulan işgal rejimi, 21 gündür tüm dünyanın gözü önünde Gazze’de soykırım yapıyor. İşgalci siyonistler, 7 Ekim’den bu yana en büyük bombardımanı ise bu gece uyguluyor.

İşgalci çetelerin hava saldırısını yoğunlaştırılmasıyla tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da da Müslümanlar, STK Platformu çağrısıyla Kernek Karagözlüler Camii'inde bir araya geldi.

Mahmut Yayla Hoca’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Dr. Öğretim Üyesi Selahattin Yıldırım’ın konuşmasıyla devam etti.

Adana’daki İncirlik ve Malatya’daki Kürecik NATO Radar Üssü olmak üzere tüm üslerin kapatılması çağrısında bulunan Yıldırım, "Malatya'mızdaki Kürecik Üssü israili korumak için yapılmıştır, biran önce hükümet o üssü kapatmalıdır. Değerli Malatyalılar, meşru yollarla tepkimizi dile getirmeli, mitingler yapmalı ve hükümeti buna zorlamalıyız." dedi.

Eğitim Bir-Sen Malatya 1 No'lu Temsilcisi ve Memur-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez, "Allah için işgalci siyonistlerin mallarını boykot edin. İlk önce evimizden başlayalım, sonra marketleri gezerek bilgilendirelim. Şayet yapılan uyarıya rağmen hala siyonistlerin mallarını satmaya devam ederlerse onlardan alışveriş yapmayalım, boykot edelim." diye çağrıda bulundu.

Program, Abdurrahman Ateş’in yaptığı dua, kılınan şükür namazı ve Fetih Süresinin okunmasıyla devam ediyor.

Programın sabah namazına kadar devam edileceği, sabah namazıyla birlikte okunacak kunut duasıyla sona ereceği belirtildi.

İLKHA

Yorumlar