AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANLIĞI ÖNÜNDE HÜKÜMETE GAZZE ÇAĞRISI

Saadet Partisi ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) teşkilatları, Denizli AK Parti il binası önünde İsrail rejimini protesto etti ve hükümeti acilen adım atmaya çağırdı. 

Görüntülenme: 422 Tarih: 29 Ekim 2023 20:20
AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANLIĞI ÖNÜNDE HÜKÜMETE GAZZE ÇAĞRISI

Başta Türkiye olmak üzere tüm İslam ülkeleri ve hükümetleri Filistin konusunda samimi olmalıdırlar” dedi.

Denizli AK Parti il binası önünde, Saadet Partisi ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) teşkilatları tarafından protesto eylemi gerçekleştirildi. Siyonist İsrail rejiminin Gazze'de katliamlarını yoğunlaştırması sonrasında AK Parti Denizli il binası önünde protesto eylemi gerçekleştiren çok sayıdaki vatandaş, hükümeti Siyonist Rejim'e karşı acilen adım atmaya çağırdı. Protesto sırasında “Hükümet uyuma kardeşine sahip çık, ne ABD ne AB; İslam Birliği” sloganları yoğun bir şekilde atıldı. 

İslam ülkelerine önemli çağrı

AGD ve Saadet Partisi mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleşen protesto gösterisinde Siyonist İsrail rejimi telin edilirken Türkiye ve İslam âleminin yöneticilerine ve hükümetlere önemli çağrılar yapıldı. Saadet Partisi Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Emirhan Düdükçü, yaptığı açıklamada, Filistin'in özgürlüğü meselesinde alanlardan hiçbir zaman ayrılmadıklarını belirtti. Siyonist İsrail'in bu akşam yoğun bir şekilde yaptığı saldırılarla Gazze'ye yönelik bombalamalarını artırdığına değinen Düdükçü, “Siyonist İsrail'le normalleşme neresinden bakarsanız bakın işgallere ve katliamlara onay vermektir. Başta Türkiye olmak üzere tüm İslam ülkeleri ve hükümetleri Filistin konusunda samimi olmalıdırlar. Filistin meselesine seçim dönemlerinde elverişli bir malzeme olarak bakmak akabinde İsrail'le ilişkileri artırarak devam ettirmek samimiyetsizliktir” dedi.

"Dünyanın gözü önünde soykırım yaşanıyor"

Düdükçü, Filistinlilerin evlerine ve topraklarına mutlaka döneceğini ifade ederek, "Kanımız, canımız Aksa'ya feda olsun. Zafer mutlaka asil direnişçilerin, onurlu mücahitlerin ve yürekleri onlarla beraber atanların olacaktır. Zafer inananlarındır" dedi. Konuşmasında önemli ifadeler kullanan Düdükçü, "Burada bulunduğumuz şu saatlerde Gazze'deki kardeşlerimiz elektrikleri, suları, internetleri kesik halde saldırı altındalar. Filistinli kardeşlerimizden edinilen son bilgiye göre bombardıman hiç durmuyor. Uçaklarla ve gemilerle Gazze bombalanıyor. Dünyanın gözü önünde soykırım yaşanıyor. Dünya şimdi müdahale etmeyecekse ne zaman müdahale edecek? İsrail'in tüm dünyanın gözü önünde Filistin'de gerçekleştirdiği soykırım ve insanlık suçu, vicdanı olan herkesin sabrını taşırmıştır" diye konuştu.

Milli Gazete

Yorumlar