SİYONİST ORDUNUN KARA HAREKATI BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANDI

Siyonist medya Cumartesi sabahı Kara savaş alanında yapılan ilk denemesi, bu operasyonun hayal kırıklığı yarattığını ve başarısız olduğunu gösterdiğini bildirdi. 

Görüntülenme: 481 Tarih: 28 Ekim 2023 03:05
SİYONİST ORDUNUN KARA HAREKATI BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANDI

İRNA'nın haberine göre, Filistin "Sema" haber ajansı Siyonist medyadan naklen aktardığı haberinde “Hükümet, İsrail askerlerinin hayatlarıyla kumar oynuyor.” diye yazdı.

Bu bağlamda Filistin "Şahab" haber ajansının bildirdiğine göre Siyonist rejimin topçu birliklerinin Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Hanun'u ve Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'u amansızca bombaladığı bir ortamda, kara kuvvetleri Gazze'ye yönelik operasyonlara başladı ve yerel kaynaklar tankların karaya oturduğunu bildirdi.

Gazze Şeridi'ne kara saldırısının başarısızlıkla sonuçlanmasından korkan Siyonist rejim, bu saldırıların İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik resmi kara operasyonları olmadığını açıkladı.

Bu bağlamda Siyonist rejimin ordusunun sözcüsü Daniel Hagari, Cuma gecesi ABC News'e Gazze'de devam eden geniş çaplı operasyonun bu şeride resmi bir kara saldırısı olmadığını söyledi.

Aynı zamanda beş Amerikalı yetkili Washington Post'a, ABD Başkanı Joe Biden yönetiminin İsrail'den Gazze'ye kara saldırısı düzenleme planını yeniden gözden geçirmesini istediğini söyledi.

parstoday

Yorumlar