İSMAİL HENİYYE: BU YENİLGİ İLAHİ BİR MUCİZEDİR

Hamas hareketinin siyasi büro başkanı İsmail Heniye, Cuma gecesi El Kassam Tugayları'nın muzaffer mücadelesine ve Siyonist rejimin Gazze Şeridi'nin kuzeyine yönelik kara saldırısının yenilgisine işaretle “Bu yenilgi ilahi bir mucizedir.” dedi. 

Görüntülenme: 382 Tarih: 28 Ekim 2023 01:18
İSMAİL HENİYYE: BU YENİLGİ İLAHİ BİR MUCİZEDİR

İRNA'nın haberine göre Heniye Cumartesi sabahı X resmi sosyal sayfasında şunları yazdı: “Siyonist rejimin, eş zamanlı hava, kara ve deniz bombardımanına rağmen Gazze Şeridi'nin kuzeyine yönelik kara saldırısının başarısızlıkla sonuçlanması ilahi bir mucizedir.”

Filistin İslami Direniş Hareketi'nin (Hamas) askeri kanadı Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları, Cuma gecesi, Siyonist rejimin Gazze Şeridi'nin kuzeyine yönelik kara saldırısına karşı koyacaklarını duyurdu.

Cuma gecesi Siyonist rejim güçleri, ağır ve benzeri görülmemiş hava desteği ile Gazze Şeridi'nin doğu sınırlarına girmeye çalıştı ancak başarısız oldu.

Aynı zamanda El Cezire kanalı, Gazze Şeridi'nin doğusunun farklı bölgelerinde direniş güçleri ile Siyonist ordu arasında çatışma ve silahlı saldırıların yaşandığını bildirdi.

Bazı Siyonist ve Amerikalı yetkililer, Siyonist rejime ait çok sayıda tank ve askerin Gazze Şeridi'ndeki bölgelere girdiğini duyurdu.

parstoday

Yorumlar