HASAN NASRALLAH-ZİYAD ENNEHALE VE SALİH EL ARURİ BİR ARAYA GELDİ

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri ve Hamas Siyasi Ofisi Başkan Yardımcısı Salih El Aruri, Seyyid Hasan Nasrullah ile bir araya gelerek Gazze Şeridi ve işgal altındaki topraklardaki son gelişmeleri değerlendirdi. 

Görüntülenme: 467 Tarih: 25 Ekim 2023 08:18
HASAN NASRALLAH-ZİYAD ENNEHALE VE SALİH EL ARURİ BİR ARAYA GELDİ

Direniş medyası kaynakları, Filistinli direniş liderlerinin Siyonist düşmanla verilen büyük savaşın gölgesinde Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah ile buluştuğunu bildirdi.
Hizbullah'ın medya ofisi konuyla ilgili şunları duyurdu: "İslami Cihat Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nehale ve Hamas Siyasi Ofisi Başkan Yardımcısı Salih El-Aruri'nin Seyyid Hasan Nasrullah'la görüşmede, Aksa Tufanı operasyonunun başlangıcından bu yana Gazze Şeridi'nde yaşanan son olaylar ve sonrasında her düzeydeki gelişmeler irdelendi."
Bu açıklamaya dayanarak Seyyid Nasrullah, en-Nehale ve el-Aruri, Lübnan ile işgal altındaki Filistin arasındaki sınırda devam eden çatışmaları da ele aldı.
Hizbullah hareketinin medya ofisi yaptığı açıklamada, bu toplantıda uluslararası ve bölgesel pozisyonların değerlendirilmesi ile direniş ekseninin taraflarının bu kritik aşamada alması gereken önlemlerin değerlendirildiğini duyurdu.
Bu toplantıda Gazze ve Filistin'de direnişin gerçek zaferine ulaşmanın ve işgalci rejimin Gazze ve Batı Şeria'daki saldırganlığını durdurmanın yolları tartışıldı.
Seyyid Hasan Nasrullah, Ziyad en-Nehale ve Salih el-Aruri de gelişmeleri günlük ve kalıcı olarak koordine etmeye ve takip etmeye devam etme konusunda mutabakata vardı.

tesnim

Yorumlar