FİLİSTİNLİ MÜCAHİTLER CENİN KAMPINDA SİYONİST ASKERLERE AĞIR DARBE VURDU

Hamas'ın, İslami Cihad'ın, el-Fetih'in ve diğer Filistinli Direniş gruplarının askeri kolları, bu Çarşamba sabahı Cenin kampına saldıran Siyonist rejim ordusu güçleriyle zorlu ve nefes kesici bir çatışmaya girdi. 

Görüntülenme: 617 Tarih: 25 Ekim 2023 06:48
FİLİSTİNLİ MÜCAHİTLER CENİN KAMPINDA SİYONİST ASKERLERE AĞIR DARBE VURDU

Çok sayıda İsrail askeri, Çarşamba sabahı işgal altındaki Batı Şeria'daki Cenin kampına askeri helikopterler ve insansız hava araçlarıyla saldırdı.

Hamas askeri koluna bağlı Kassam Tugayları, İslami Cihad hareketinin askeri kolu Kudüs Tugayları ve el-Fetih hareketinin askeri kolu Aksa Şehitleri Tugaylarının savaşçıları ve diğer Direniş grupları da saldırganlara karşı zorlu ve nefes kesici bir mücadele başlattı ve halen devam ediyor.

Bu rapora göre Direnişin keskin nişancıları bir Siyonist askeri hedef aldı. Siyonist askerler buldozerlerle bu kampa saldırdı ve aynı anda elektriği kesti.

Kassam Tugayları,  işgal rejimi güçleri kampın içine girmek için saldırmaya çalıştıklarında İsrail ordusu araçlarını durdurmak için çok sayıda patlayıcı madde ile cevap verdiklerini ve bu çatışmada çok sayıda Siyonist rejim askerinin öldüğünü açıkladı.

tesnim

Yorumlar